15.9 C
Athens

Άρης: Δεν προχωρά του Ανεμπά, στα υπόψιν η περίπτωση Φεντάλ

Ανατροπή δεδομένων με την περίπτωση του Ισμαέλ Ανεμπά στον Άρη, με τη μεταγραφή του Γαλλομαροκινού να μην προχωράει.

Ο 24χρονος αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από τη Σοσό τα είχε βρει σχεδόν σε όλα με τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι τον περίμεναν από μέρα σε μέρα στην πόλη ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Επιβεβαίωση ΑΘΛΟΥ: Κλείδωσε η συμφωνία του Άρη με Μοντόγια, συνεχίζει στην Γκαζιάντεσπορ ο Εμπακατά

Ωστόσο τελευταία στιγμή ανέβασε τις απαιτήσεις του και ζήτησε παραπάνω χρήματα, τα οποία δεν είχαν καμία σχέση με το ποσό που είχε ειπωθεί στις πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Έτσι οι διαπραγματεύσεις οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο», με τον Άρη πλέον να εξετάζει άλλες επιλογές για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Μία από αυτές είναι ο Μαροκινός Ζουχαΐρ Φεντάλ, που κυκλοφορεί ελεύθερος μετά από το πέρασμα του από την Αλανιασπόρ.

Ο 33χρονος διεθνής Μαροκινός στόπερ είναι μια περίπτωση που εξετάζεται αλλά ακόμα δεν έχει προχωρήσει στο επόμενο στάδιο για τους Κίτρινους.

Πρόκειται για έναν έμπειρο παίκτη, με παραστάσεις από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και το Champions League, που μάλιστα κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες, όπως η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η Ρεάλ Βαγιαδολίδ, η Πάρμα και η Λεβάντε.

Τις καλύτερες σεζόν του τις έκανε στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Σπόρτινγκ, όπου κατέγραψε 60 συμμετοχές με δύο γκολ και πέντε ασίστ, και στην Ισπανία με Μπέτις (62 συμμετοχές) και Αλαβές (60 ματς).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς