15.9 C
Athens

Επιβεβαίωση ΑΘΛΟΥ: Κλείδωσε η συμφωνία του Άρη με Μοντόγια, συνεχίζει στην Γκαζιάντεσπορ ο Εμπακατά

Ο Άρης προχωρά σε αλλαγή στο δεξί άκρο της άμυνάς του, με τον Εμπακατά να ετοιμάζει βαλίτσες για Τουρκία και τον πολύπειρο μπακ της Μπέτις να είναι ο αντικαταστάτης του

Ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με τον Μάρτιν Μοντόγια, ο οποίος αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Εμπακατά στο δεξί άκρο της άμυνας. Την ίδια στιγμή ο Κονγκολέζος αμυντικός προβάρει τα χρώματα της Γκαζιάντεσπορ στην Τουρκία, που δαπάνησε 200.000 ευρώ και τον κάνει δικό της με μεταγραφή, σε δύο μεταγραφικές εξελίξεις για τις οποίες διαβάσατε πρώτα στον ΑΘΛΟ το μεσημέρι της Τετάρτης (2/8).

Μέσω του Athlosnews.gr είχατε διαβάσει για τις προχωρημένες επαφές με τον πολύπειρο Ισπανό μπακ της Μπέτις μετά το δεδομένο ενδιαφέρον για Εμπακατά, το οποίο μετουσιώθηκε σε επίσημη πρόταση της Γκαζιάντεσπορ για τον παίκτη που έγινε αποδεκτή από τον Άρη.

Μένει να φανεί μόνο το αν ο Εμπακατά αποχωρήσει από το Χαριλάου πριν ή μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Ντιναμό Κιέβου, καθώς ο Άρης (που δεν υπολογίζει στον Φατόρε) δεν έχει άλλες επιλογές για το δεξί άκρο της άμυνας, σε περίπτωση που παραμείνει εκτός βασικών πλάνων ο τραυματίας Μπράμπετς και ο Οντουμπάτζιο τραβηχτεί ξανά στα στόπερ.

Πάντως, ο Μοντόγια έχει πειστεί να υπογράψει στους Κίτρινους αναζητώντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αφού στην Μπέτις ήταν στο περιθώριο πέρυσι ελέω Πελεγκρίνι. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες, ο 32χρονος άσος θα βρεθεί στη χώρα μας το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να μπει στα πλάνα του Τόλη Τερζή.

Στην πλούσια καριέρα του ο Μοντόγια μέτρησε συνολικά 37 συμμετοχές με τρία γκολ και έξι ασίστ στην Μπέτις, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης σε Μπαρτσελόνα (67 συμμετοχές με 12 ασίστ), Βαλένθια (62 συμμ.), Μπράιτον και Ίντερ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς