16.1 C
Athens

Οι προχωρημένες επαφές του Άρη με Μοντόγια και οι φευγάτοι Εμπακατά – Φατόρε

Ο Ισπανός μπακ θα γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης μόνο αν προχωρήσει η πώληση του Εμπακατά, με την περίπτωση Ανεμπά για τα στόπερ να προέχει

Ο Άρης καίγεται για στόπερ και φαίνεται να καταλήγει στην επιλογή Ανεμπά προκειμένου να τον δηλώσει άμεσα στην ευρωπαϊκή λίστα για να τον έχει διαθέσιμο κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου, σε περίπτωση πρόκρισης επί της Αραράτ την Πέμπτη (3/8).

Αυτή είναι η απόλυτη μεταγραφική προτεραιότητα των Κιτρίνων τη δεδομένη χρονική περίοδο, ενώ σε δεύτερο πλάνο έχει μπει η περίπτωση του δεξιού μπακ, αφού ο Φατόρε δεν έχει πείσει ούτε για την Κ19 και πιθανότατα θα δοθεί δανεικός στην Καλαμάτα μαζί με τον Σαμόρα και ο Εμπακατά βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από το Χαριλάου, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο Άρης, στην περίπτωση που φύγουν οι Φατόρε και Εμπακατά θα μείνει με μοναδική αξιόπιστη επιλογή τον Οντουμπάτζιο, που επίσης δεν έχει πείσει με την απόδοσή του από πέρυσι. Κάπως έτσι προέκυψε η λύση του Μαρτίν Μοντόγια, με τους Ισπανούς να τον στέλνουν δεδομένα στη Θεσσαλονίκη.

Από την ΠΑΕ Άρης για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται, ούτε και διαψεύδεται κάτι, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι υπάρχει και καπνός και φωτιά για την υπόθεσή του.

Ο 32χρονος Ισπανός μπακ δεν θα συνεχίσει στη Ρεάλ Μπέτις, έχει προτάσεις από ομάδες της β’ κατηγορίας της Ισπανίας, αλλά τον δελεάζει περισσότερο η προοπτική του Άρη λόγω της συμμετοχής του στο Conference League.

O Άρης περιμένει πρώτα τις εξελίξεις με τον Ανεμπά, να δει τι θα γίνει με τον Εμπακατά κι έπειτα θα προχωρήσει και την περίπτωση του Μοντόγια που δεν επείγει.

Υ. Γ. Ο Μπράμπετς τρέχει να προλάβει το επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι, εφόσον υπάρξει, για να τοποθετηθεί στο πλευρό του Φαμπιάνο, ειδάλλως θα δούμε πάλι ένα τρικ με τον Οντουμπάτζιο ως στόπερ σε λύση ανάγκης, που πάντως δεν πέτυχε στο πρώτο παιχνίδι της Αρμενίας. Βέβαια, λογικά θα υπάρχει και η επιλογή του Ανεμπά, ο οποίος έρχεται έτοιμος για δράση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς