21 C
Athens

Εκπρόσωπος Κένεντι: «Είχε μόνο τρία κιλά παραπάνω, αλλά ο γιατρός του Ολυμπιακού άσκησε βέτο»

Ο ατζέντης του Κένεντι δήλωσε στην GLOBO πως η μεταγραφή του Βραζιλιάνου στον Ολυμπιακό δεν ολοκληρώθηκε έπειτα από παρέμβαση του γιατρού και του προέδρου των Ερυθρόλευκων, παραδεχόμενος παράλληλα πως ο πελάτης του ήταν υπέρβαρος κατά τρία κιλά

Για τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόμπερτ Κένεντι στον Ολυμπιακό τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή σε μεγάλο Μέσο της Βραζιλίας. Ο ατζέντης του παίκτη της Βαγιαδολίδ υποστήριξε πως ο πελάτης του είχε «μόλις τρία κιλά παραπάνω και ποσοστό λίπους στο 10%» με τον γιατρό και τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να αποφασίζουν να κόψουν τον Βραζιλιάνο.

Η AS είχε αναφερθεί στους λόγους που η μεταγραφή δεν προχώρησε και το ρεπορτάζ της φαίνεται πως επιβεβαιώνεται από τον ατζέντη του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

«Ήταν απίστευτα όσα συνέβησαν. Ο Κένεντι πήρε το πράσινο φως από τον γιατρό, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Έχει ποσοστό λίπους στο 10% και είναι υπέρβαρος κατά τρία κυλά. Ακόμα όμως και με την έγκριση του προπονητή, του προπονητικού επιτελείου και του γυμναστή, ο γιατρός άσκησε βέτο μαζί με τον πρόεδρο. Αλλά όλα ήταν καλά ανάμεσα στους δύο συλλόγους», τόνισε στην GLOBO ο Εβάντρο Φερέιρα.

Θυμίζουμε πως η Βαγιαδολίδ δεν έκρυψε την ενόχλησή της και την εξέφρασε αρχικά διά στόματος του νέου αθλητικού διευθυντή Ντομίνγκο Κατόιρα και εν συνεχεία με επίσημη ανακοίνωση ζητώντας εξηγήσεις από τους Πειραιώτες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς