20.2 C
Athens

Η Βαγιαδολίδ καταγγέλλει επίσημα τον Ολυμπιακό για τη μη μεταγραφή του Κένεντι

Ο νέος αθλητικός διευθυντής της Βαγιαδολίδ, Ντομίνγκο Κατόιρα, στην παρουσίασή του άφησε αιχμές για τον Ολυμπιακό και τη μη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρόμπερτ Κένεντι, ενώ λίγες ώρες αργότερα η ισπανική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση κατά των Ερυθρόλευκων.

Η ισπανική ομάδα κάνει λόγο για «ασέβεια και έλλειψη αλήθειας» ενώ παράλληλα τονίζει πως πρόκειται για «ανεύθυνη και δίχως βάση επίθεση στον Κένεντι, τον σύλλογο, τους επαγγελματίες και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας».

Μεταξύ άλλων υποστηρίζει πως: «Ο Ολυμπιακός δεν έδωσε αποδεικτικά στοιχεία ή έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι ο Κένεντι είχε προβλήματα φυσικής κατάστασης και μονομερώς έσπασε τη συμφωνία παρότι ο παίκτης προπονήθηκε κανονικά και έπαιξε για 45′ σε φιλικό προετοιμασίας με τη Λεγανές».

Η Βαγιαδολίδ προς το τέλος της ανακοίνωσης υποστηρίζει ότι επανέλαβε ιατρικά τεστ στον Κένεντι και τα αποτελέσματα ήταν ικανοποιητικά και δεν συμπίπτουν με τα όσα λένε οι Ερυθρόλευκοι, τονίζοντας πως θα υποβάλλει επίσημη καταγγελία για να ζητήσει εξηγήσεις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς