21 C
Athens

AS: «Γι’ αυτό δεν προχώρησε του Κένεντι στον Ολυμπιακό, τον απέρριψε ο Μαρινάκης»

Η ισπανική ιστοσελίδα προχώρησε σε αποκαλύψεις για τους λόγους που ο... υπέρβαρος Κένεντι «κόπηκε» από τον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη

Στους λόγους που χάλασε η μετακίνηση του Κένεντι στον Ολυμπιακό στέκεται η ισπανική «AS».

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ δεν θα φορέσει τελικά τα ερυθρόλευκα καθώς μετά τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε οι Πειραιώτες αποφάσισαν να μην προχωρήσουν στην απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού από τη Βαγιαδολίδ.

Το γεγονός αυτό δεν επηρέασε μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά έφερε ντόμινο εξελίξεων και στη Βαγιαδολίδ.

Η ισπανική «AS» σε ρεπορτάζ της στέκεται στους λόγους που χάλασε η μεταγραφή και αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε, οι Ερυθρόλευκοι πέρα από τις αμφιβολίες που είχαν για τη φυσική κατάσταση του ποδοσφαιριστή τον θεώρησαν επίσης υπέρβαρο.

Μάλιστα στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για προσπάθεια του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να μεσολαβήσει ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή καθώς γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή από την κοινή τους πορεία στη Γρανάδα, η οποία όμως δεν καρποφόρησε μετά από παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Το δημοσίευμα κλείνει αναφέροντας πως ο Κένεντι θα επιστρέψει στις προπονήσεις της Βαγιαδολίδ, η οποία θα αναζητήσει κάποιον άλλον σύλλογο ώστε να τον παραχωρήσει με δανεισμό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς