19.8 C
Athens

Μεταγραφικό ντεμαράζ του Ολυμπιακού, στην τελική ευθεία και για εξτρέμ

Οι Ερυθρόλευκοι κάνουν μαζεμένες τις μεταγραφές τους ενόψει των πρώτων επίσημων αγώνων κόντρα στην Γκενκ: Αποκτήθηκε στόπερ, έρχονται χαφ, φορ και δύο ακραίοι

Τα τελευταία 24ωρα είναι ιδιαίτερα… καυτά κι όχι μόνο λόγω των υψηλών θερμοκρασιών στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός τρέχει για να καλύψει όλα τα σημαντικά κενά του ρόστερ, με τον Αντόνιο Κορδόν να βρίσκεται συνεχώς με το κινητό στο χέρι.

Οι Ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν τον θηριώδη Τζάκσον Πορόσο για το κέντρο της άμυνας, ήρθαν σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ για τον Αλεξανδρόπουλο, βρίσκονται σε καλό δρόμο για την υπογραφή του Ελ Κααμπί για την κορυφή της επίθεσης και ταυτόχρονα προχωρούν την υπόθεση εξτρέμ.

Η περίπτωση Κένεντι “κάηκε” λόγω των μη προβλεπόμενων ιατρικών εξετάσεων του Βραζιλιάνου εξτρέμ, με τις εξελίξεις λόγω της στάσης της Βαγιαδολίδ να συνεχίζονται στο παρασκήνιο.

Οι Πειραιώτες έχουν αφήσει πίσω τους τη συγκεκριμένη περίπτωση και στρέφονται σε άλλες λύσεις, με το όνομα του Ντε Φρούτος της Λεβάντε να παραμένει στο προσκήνιο.

Σίγουρα η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς η ισπανική ομάδα ζητάει ένα ποσό κοντά στα 7 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει, με τον Ισπανό ακραίο πάντως να επιθυμεί τη μεταγραφή του το φετινό καλοκαίρι, αφού δεν τον δελεάζει η προοπτική της Segunda.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός έχει στο μπλοκάκι του και άλλες περιπτώσεις τόσο για δεξιοπόδαρο όσο και για αριστεροπόδαρο εξτρέμ, με τον νεαρό Μαρκίνιος της Άρσεναλ να προκύπτει από το πουθενά την Τετάρτη από αποκάλυψη Άγγλου δημοσιογράφου.

Φυσικά δεν αποκλείεται να προκύψει και νέο όνομα – έκπληξη μέσα στις επόμενες ώρες, με τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν προσεκτικά κάθε επιλογή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς