27.5 C
Athens

Express: «Ο Ολυμπιακός αποκτά δανεικό τον Μαρκίνιος από την Άρσεναλ»

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του 20χρονου εκρηκτικού Βραζιλιάνου εξτρέμ Μαρκίνιος από την Άρσεναλ

Σε μια κίνηση με πολύ μεγάλη προοπτική φαίνεται πως προχωρά ο Ολυμπιακός καθώς όπως αποκαλύπτει η Express με αποκλειστικό δημοσίευμα, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται μια ανάσα από τον Μαρκίνιος της Άρσεναλ.

Το ρεπορτάζ των Άγγλων υποστηρίζει πως ο 20χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στους Ερυθρόλευκους και θα συνεχίσει την προσαρμογή του σε ευρωπαϊκό έδαφος.

 

Η Άρσεναλ απέκτησε το καλοκαίρι του 2022 τον Μαρκίνιος από τη Σάο Πάουλο αντί 3.000.000 ευρώ και μετά από 6 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ δόθηκε δανεικός στη Νόριτς για το δεύτερο κομμάτι της σεζόν, με τον Βραζιλιάνο να παίρνει άλλα 11 ματς στα πόδια του και να βρίσκει 1 γκολ και 1 ασίστ. Ως παίκτης της Σάο Πάουλο είχε καταγράψει 42 συμμετοχές με 4 γκολ και 3 ασίστ.

Το δημοσίευμα τονίζει πως οι Λονδρέζοι θέλουν να κάνουν ένα μικρό και προσωρινό ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και για αυτό κρίνεται απαραίτητο ο Μαρκίνιος να πάρει αλλού χρόνο συμμετοχής. Σε αυτή την κούρσα για τη διεκδίκησή του φαίνεται πως κερδίζει ο Ολυμπιακός καθώς οι Άγγλοι χαρακτηρίζουν πολύ προχωρημένες τις επαφές των δύο ομάδων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς