16.5 C
Athens

Γενηδουνιάς: Το μεγαλύτερο κέρδος ότι το πόλο μπήκε στις καρδιές των Ελλήνων, we ‘ll be back

«Οφείλουμε στους εαυτούς μας να τελειώσουμε τη δουλειά, θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε ακόμα πιο περήφανους», το μήνυμα του Ντίνου Γενηδουνιά, μετά την πίκρα για την απώλεια του χρυσού μεταλλίου

Τις σκέψεις του μοιράστηκε με μερικά λόγια στο Instagram ο Ντίνος Γενηδουνιάς μία ημέρα μετά τον χαμένο τελικό από την Ουγγαρία.

Η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου, ωστόσο λύγισε στα πέναλτι του συγκλονιστικού τελικού με την Ουγγαρία.

Συγκλονιστικός Βλάχος: Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, ζητώ συγγνώμη από όλους

Ο Ντίνος Γενηδουνιάς έστειλε το μήνυμα ενόψει της επόμενης ημέρας αναφέροντας πως οι παίκτης της εθνικής οφείλουν στους εαυτούς να φτάσουν στο ίδιο σημείο και να τελειώσουν τη δουλειά, ενώ πρόσθεσε πως το μεγαλύτερο κέρδος είναι πως το πόλο μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια πολλών Ελλήνων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Μπορώ να γράψω τόσα πολλά αλλά τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Φτάσαμε στην πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό. Οφείλουμε στους εαυτούς μας να ξανά φτάσουμε σε αυτό το σημείο και να τελειώσουμε τη δουλειά. We’ll be back!!!

ΥΓ. Το μεγαλύτερο κέρδος είναι ότι το πόλο μπήκε στις καρδιές και στα σπίτια πολλών Ελλήνων. Θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε ακόμα πιο περήφανους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς