24 C
Athens

Συγκλονιστικός Βλάχος: Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, ζητώ συγγνώμη από όλους

Αληθινός και συγκινητικός ο Θοδωρής Βλάχος, ζήτησε βουρκωμένος συγγνώμη για την απόφασή του να πάρει τάιμ άουτ 37'' πριν τη λήξη του τελικού: «Είναι το χειρότερο λάθος της καριέρας μου στην πιο σπουδαία στιγμή της Εθνικής»

Ως το χειρότερο λάθος της ζωής του χαρακτήρισε το τάιμ άουτ που πήρε 37” πριν από τη λήξη του τελικού με την Ουγγαρία, μετά το κόψιμο του Φουντούλη κι ενώ οι διεθνείς έβγαιναν στην αντεπίθεση με παίκτη παραπάνω και το σκορ στο 10-10.

«Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, ήμασταν 2-1 παίκτες και πήρα τάιμ άουτ. Είναι η χειρότερη φάση της ζωής μου στην πιο σπουδαία στιγμή της Εθνικής. Ζητώ συγνώμη από τα παιδιά και από όλον τον κόσμο», είπε φανερά απογοητευμένος ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

 

«Έχουμε προσδοκίες, ίσως και να το αξίζαμε, χάσαμε μία κλασική ευκαιρία για το χρυσό. Το λάθος με το τάιμ άουτ μάς χάλασε το μομέντουμ, ελπίζω πως θα έχουμε και άλλες ευκαιρίες αλλά σήμερα ήταν μοναδική.

Θέλουμε ο κόσμος να μας αγαπήσει, αν το καταφέραμε είναι σπουδαίο. Όταν θα φτάσουμε στην Ελλάδα θα καταλάβουμε πως κάναμε κάτι σπουδαίο, απλά δεν πετύχαμε το απόλυτο. Δεν ξέρω για πόσο θα μας στοιχειώνει αυτό», τόνισε στις δηλώσεις του ο Θοδωρής Βλάχος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς