18.8 C
Athens

Αποκάλυψη: Οι επίμονες επαφές που φέρνουν τον Σλούκα πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό!

Ο Insider του ΑΘΛΟΥ αποκαλύπτει το χρονικό των επαφών του ΠΑΟ με την πλευρά Σλούκα, ο οποίος είναι κοντά στο να υπογράψει στους Πράσινους

Ο Κώστας Σλούκας αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά τη δεύτερη θητεία του διάρκεια τριών ετών με τους Ερυθρολεύκους, αναζητώντας πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τα δεδομένα σε τέτοιες περιπτώσεις συνεχώς αλλάζουν και αποδεδειγμένα -και με στοιχεία που φέρνει στο φως ο ΑΘΛΟΣ– ο Παναθηναϊκός είναι ανάμεσα στις ομάδες που διεκδικούν τον Σλούκα και ο ίδιος βρίσκεται πολύ κοντά στη «μετακόμισή» του στο ΟΑΚΑ.

Περί δικαίων και αδίκων του Κώστα Σλούκα: Οι «υποχωρήσεις», η απώλεια και η ειλικρίνεια επιπέδου Ιωάννη Παπαπέτρου…

 

Ο ΑΘΛΟΣ παρουσιάζει αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα των επαφών του Σλούκα με την πλευρά του Παναθηναϊκού παραθέτοντας ονόματα, διευθύνσεις και ακριβείς ημερομηνίες.

Όλα ξεκίνησαν από τις 21 Ιουνίου όταν ο νέος τεχνικός διευθυντής των Πρασίνων, Σάνι Μπετσίροβιτς, προσέγγισε τον Σλούκα για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό αλλά σε πρώτη φάση ο Έλληνας άσος αρνήθηκε.

Δύο ημέρες αργότερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε την πρώτη πρόταση μιλώντας με τον ατζέντη του Σλούκα, από την πλευρά του οποίου υπήρξε ευγενική άρνηση. Όλα αυτά για να φτάσουμε στην κρίσιμη ημερομηνία για τις διαφαινόμενες επαφές των δύο πλευρών.

Την περασμένη Δευτέρα κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το ραντεβού -τετράωρης διάρκειας- των αδελφών Αγγελόπουλων με τον Σλούκα αναφορικά με το μέλλον του στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός έκανε νέα πρόταση στον 33χρονο γκαρντ ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ, με το «πρέσινγκ» από πλευράς τριφυλλιού να είναι τεράστιο από τη στιγμή της επίσημης ανακοίνωσης του «διαζυγίου» του παίκτη με τον Ολυμπιακό.

Πλέον, οι επαφές των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο κι όλα δείχνουν ότι οδεύουμε σε συμφωνία ώστε ο Σλούκας να μείνει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.

 

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Sport5: «Χαρτονομίσματα στους διαιτητές, χειρονομίες στους οπαδούς, θα τιμωρηθεί ο Δ. Γιαννακόπουλος από τη Euroleague;» (vids)

Το ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Sport 5 ανέβασε οπτικοακουστικά «ντοκουμέντα» που δείχνουν τον Δ. Γιαννακόπουλο να κάνει άσεμνη χειρονομία στους οπαδούς και να κουνάει χαρτονομίσματα στους διαιτητές, ενώ αναρωτιέται αν θα τιμωρηθεί για τη συμπεριφορά του ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ντόρτμουντ – Παρί 1-0: Οι ατρόμητοι Βεστφαλοί έκαναν το πρώτο βήμα για τον τελικό του Champions League

Οι απίθανοι Βεστφαλοί έκαναν τρομερή εμφάνιση απέναντι στην Παρί και απέκτησαν ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Champions League όπου θέλουν να βρεθούν μετά από 11 χρόνια

Ληστεία στο ΣΕΦ και με τη βούλα της EuroLeague: «Παράβαση Σατοράνσκι, σωστές οι αποφάσεις στο Μακάμπι – Παναθηναϊκός»

Με επίσημη τοποθέτησή της, η EuroLeague επιβεβαίωσε την παράβαση στην επαναφορά του Σατοράνσκι που δεν καταλογίστηκε, επιβεβαιώνοντας την αλλοίωση αποτελέσματος στο Game 3 εις βάρος του Ολυμπιακού - Η λίγκα άδειασε την ένσταση του Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι δεν υπήρξε κάτι μεμπτό στις φάσεις για τις οποίες διαμαρτυρήθηκε