19.3 C
Athens

Η Μπαρτσελόνα έκανε γνωστό επίσημα πως κατέθεσε πρόταση στον Γουίλι Ερνανγκόμεθ

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι κατέθεσε πρόταση στον Γουίλι Ερνανγκόμεθ - Μέχρι πότε έχει διορία η Ρεάλ για να «ματσάρει» την προσφορά

Τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που ήθελαν την Μπαρτσελόνα να καταθέτει πρόταση για τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ επιβεβαιώθηκαν, αφού οι Μπλαουγκράνα ανακοίνωσαν πως έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν το πρωί της Παρασκευής (7/7) οι Καταλανοί, κάνουν γνωστό και το περιθώριο που έχει η Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να ισοφαρίσει την πρόταση που κατέθεσαν οι ίδιοι στον Ισπανό. Η Βασίλισσα έχει αυτό το περιθώριο καθώς τα δικαιώματα του παίκτη στην Ισπανία ανήκουν στην ίδια και αν θέλει να ανατρέψει τα δεδομένα μπορεί να το κάνει μέχρι τα μεσάνυχτα (23:59) της 12ης Ιουλίου.


Τα τελευταία δημοσίευμα που κυκλοφόρησαν το βράδυ της Πέμπτης (6/7) στην Ισπανία ανέφεραν πως η Ρεάλ δεν θα ματσάρει την πρόταση της Μπαρτσελόνα και πλέον μένει να φανεί αν αυτό επιβεβαιωθεί.

Ο Ερνανγκόμεθ έμεινε ελεύθερος πρόσφατα από τους Πέλικανς και πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ισπανία ενημερώνοντας την ACB για την απόφαση του αυτή.

Να θυμίσουμε πως το όνομα του έπαιξε και στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, καθώς οι Πράσινοι όταν είδαν πως έμεινε ελεύθερος εξέτασαν την περίπτωση του. Ωστόσο το μέλλον του παίκτη είναι όπως όλα δείχνουν στην Ισπανία και το τριφύλλι θα αναγκαστεί να κοιτάξει άλλες περιπτώσεις για μία ακόμη φορά το φετινό καλοκαίρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς