19.3 C
Athens

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ ενημέρωσε την ACB ότι επιστρέφει στο ισπανικό πρωτάθλημα!

Ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ (που ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό όπως και πολλοί ακόμη...) ενημέρωσε την ACB πως προτίθεται να αγωνιστεί στην ισπανική λίγκα τη νέα σεζόν

Έτοιμος να επιστρέψει στην Ισπανία όπου τα δικαιώματα του ανήκουν στη Ρεάλ είναι ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ, που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στη χώρα ενημέρωσε ήδη την ACB για την απόφαση του.

Ο Ερνανγκόμεθ έμεινε ελεύθερος από τους Πέλικανς και εξετάζει σοβαρά την επιστροφή του στην Ευρώπη. Κι όχι μόνο αυτό, καθώς στην Ισπανία κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση επιστροφής του στην Ισπανία.

Τα ρεπορτάζ αυτά έρχονται μία μέρα μετά τα δημοσιεύματα που θέλουν τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρεάλ και Ταβάρες να μην πάνε και πολύ καλά και τη Βασίλισσα να εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής του 29χρονου σέντερ.

Εφόσον επιβεβαιωθεί η επιστροφή του στην Ισπανία, οι Μερένγκες που έχουν τα δικαιώματα του είναι ο πιθανότερος προορισμός καθώς έχουν τη δυνατότητα να ματσάρουν οποιαδήποτε προσφορά που μπορεί να καταθέσει κάποιος άλλος σύλλογος.

Το όνομα του Ερνανγκόμεθ έπαιξε και στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, καθώς οι Πράσινοι όταν είδαν πως έμεινε ελεύθερος εξέτασαν την περίπτωση του. Ωστόσο όπως φαίνεται η κάθε ελπίδα για την απόκτηση του σβήνεται, με το τριφύλλι να χρειάζεται να κοιτάξει κάπου αλλού για ακόμη μια φορά το φετινό καλοκαίρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς