21.7 C
Athens

«Η Μπαρτσελόνα έκλεισε τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ, δεν ισοφαρίζει την πρόταση η Ρεάλ»

Η Μπαρτσελόνα πυροδοτεί μια από τις… βόμβες του καλοκαιριού στη EuroLeague καθώς σύμφωνα με το Home of Glory, φέρεται να ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Γουίλι Ερνανγκόμεθ που αποχώρησε από το NBA και τους Πέλικανς και επιστρέφει στην πατρίδα του.

Τα τελευταία επτά χρόνια ο 29χρονος διεθνής σέντερ βρισκόταν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ωστόσο τα δικαιώματά του στην Ευρώπη ανήκαν στη Ρεάλ Μαδρίτης η οποία – κατά το ίδιο δημοσίευμα – αποφάσισε να μην ισοφαρίσει την προσφορά της Μπαρτσελόνα, προφανώς γιατί συνεχίζει με τον Έντι Ταβάρες που έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο.

Με τον MVP του Eurobasket η Μπαρτσελόνα προσθέτει τρομερή ποιότητα στη θέση «5» ενώ θυμίζουμε πως ήδη έχει αποχαιρετήσει τον Σανλί που οδεύει στη Φενέρμπαχτσε.

Το όνομα του Ερνανγκόμεθ έπαιξε και στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, καθώς οι Πράσινοι όταν είδαν πως έμεινε ελεύθερος εξέτασαν την περίπτωση του. Ωστόσο όπως φαίνεται η κάθε ελπίδα για την απόκτηση του σβήνεται, με το τριφύλλι να χρειάζεται να κοιτάξει κάπου αλλού για ακόμη μια φορά το φετινό καλοκαίρι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς