16.5 C
Athens

Ντάντε Έξουμ: «Ομάδα του NBA, Μονακό και Παναθηναϊκός στο κυνήγι του Αυστραλού»

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Αδριατικής και η εξαιρετική παρουσία στη EuroLeague έχουν επιφέρει ένα… δύσκολο καλοκαίρι στην Παρτιζάν, η οποία βλέπει τον Κέβιν Πάντερ να αποχωρεί για την Μπαρτσελόνα και τον Ματίας Λεσόρ να ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό.

Επόμενος που φαίνεται πως θα αγωνίζεται μακριά από τη Σερβία την επόμενη σεζόν φαίνεται πως είναι ο Ντάντε Έξουμ, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώθηκε.

Το telesport.rs που νωρίτερα αποκάλυψε πως ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση για τον Τζόρνταν Λόιντ, έφερε στο προσκήνιο και το ζήτημα του Αυστραλού γκαρντ, τονίζοντας πως έχει στα χέρια του προσφορά ανανέωσης από την Παρτιζάν αλλά παρότι είχε άριστη συνεργασία με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, θα αναζητήσει μια ευκαιρία στο NBA και μάλιστα ήδη ομάδα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον.

Παράλληλα, όμως, στα χέρια του ο 28χρονος γκαρντ φέρεται σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ να έχει προτάσεις από Μονακό και Παναθηναϊκό, με την προσφορά των Μονεγάσκων μάλιστα να είναι ιδιαίτερα υψηλή.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Έξουμ σε 23′ μέτρησε κατά μέσο όρο στη EuroLeague 13,2 πόντους (39,3% στο τρίποντο), 2,7 ασίστ καθώς και 2,3 ριμπάουντ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς