17.8 C
Athens

Telesport: «Ο Παναθηναϊκός δίνει 500.000 ευρώ στη Μονακό για Τζόρνταν Λόιντ»

Δημοσίευμα από τη Σερβία αποκαλύπτει κίνηση του Παναθηναϊκού για τον Τζόρνταν Λόιντ, με τους Πράσινους να φέρονται διατεθειμένοι να πληρώσουν τη Μονακό προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Αμερικανό γκαρντ

Ο Παναθηναϊκός επισημοποίησε τη μεταγραφή του Ματίας Λεσόρ, έχει ανακοινώσει ήδη τους Κώστα Αντετοκούνμπο, Λούκα Βιλντόσα και Δημήτρη Μωραΐτη και κινείται για να συμπληρώσει τα κενά στο ρόστερ του.

Ο μεγάλος πόθος των Πράσινων ήταν ο Κέβιν Πάντερ ωστόσο ο Αμερικανός προτίμησε την Μπαρτσελόνα κι έτσι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν στρέφεται αλλού.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκλειστικό δημοσίευμα της τελευταίας ώρας από το σέρβικο Telesport, οι Πράσινοι προχωρούν για τον Τζόρνταν Λόιντ της Μονακό.

Το ρεπορτάζ των Σέρβων αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός προσφέρει 500.000 στους Μονεγάσκους ως αποζημίωση για να αποκτήσουν τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ, στον οποίο προτείνουν συμβόλαιο διετούς διάρκειας με απολαβές τρία εκατ. ευρώ.

Ο 30χρονος (1,93μ.) περιφερειακός μέτρησε 12,3 πόντους (37% στο τρίποντο), 2,7 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ ανά 25:20 συμμετοχής στη EuroLeague με τους Μονεγάσκους ενώ έχει περάσει επίσης από Βαλένθια, Ερυθρό Αστέρα και Ζενίτ τα τελευταία χρόνια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς