21.4 C
Athens

Ο Πάντερ άφησε τον Παναθηναϊκό στα κρύα του λουτρού και έκλεισε στην Μπαρτσελόνα!

Νέο μεταγραφικό κάζο για τον Παναθηναϊκό αφού σύμφωνα με το Eurohoops o... κλεισμένος Κέβιν Πάντερ υπέγραψε στην Μπαρτσελόνα

Εδώ και καιρό, τα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από… συγκεκριμένες πηγές εμφάνιζαν τον Κέβιν Πάντερ ως κλεισμένο ή τέλος πάντων ως έναν παίκτη που κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιζόταν στο ΟΑΚΑ του χρόνου. Όπως όμως έχει συμβεί σε κάμποσες άλλες περιπτώσεις μέχρι τώρα, φαίνεται πως οι Πράσινοι εξακολουθούν να μην αποτελούν ελκυστικό προορισμό για πρωτοκλασάτους παίκτες ή τέλος πάντων για τα καυτά ονόματα της Euroleague.

Σύμφωνα με το eurohoops, ο Κέβιν Πάντερ έριξε χυλόπιτα στην ομάδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου υπογράφοντας στην Μπαρτσελόνα που κάνει ένα restart μετά την απομάκρυνση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους! Ο Αμερικανός που έκανε θραύση φέτος με τη φανέλα της Παρτιζάν (πρωταθλήτρια στην Αδριατική μετά από μια δεκαετία), μετακομίζει στη Βαρκελώνη αφού απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού.

Μια πρόταση που λέγεται ότι άγγιζε τα 2 εκ. δολάρια ετησίως και που μάλλον τη χρησιμοποίησε ως… τυράκι προκειμένου να πάρει περίπου τα ίδια χρήματα από τους Καταλανούς ώστε να υπογράψει για δυο χρόνια!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς