20.6 C
Athens

Η άφιξη Μαρτίνεθ φέρνει άμεσα εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι του Ολυμπιακού

Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που ακούγονται και δείχνουν να ενδιαφέρουν τους Πειραιώτες για την ενίσχυση σε θέσεις που υπάρχουν ελλείψεις, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να σηκώνει ήδη μανίκια ως ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού

Ώρα Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό. O 42χρονος Ισπανός προπονητής αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για να ανακοινωθεί και να… σηκώσει μανίκια για την δημιουργία του Ολυμπιακού της νέας σεζόν.

Ο Ισπανός με το που ανακοινωθεί θα πιάσει άμεσα δουλειά, έχοντας αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον Αντόνιο Κορδόν, ο οποίος έχει ετοιμάσει ήδη σε μεγάλο βαθμό τη μεταγραφική λίστα όσον αφορά τις θέσεις που «καίγονται» οι Ερυθρόλευκοι.

Ολυμπιακός: Ως την Τρίτη στην Αθήνα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Φυσικά η τελική αξιολόγηση και κατάληξη στους μεταγραφικούς στόχους θα γίνει σε συνάρτηση με τα «θέλω» του Μαρτίνεθ. Οι Πειραιώτες θα κερδίσουν χρόνο στο κομμάτι της γνωριμίας των δύο ανδρών αφού άλλωστε έχουν συνυπάρξει στο παρελθόν στη Γρανάδα.

Αυτός μάλιστα ήταν και ένας από τους λόγους που ο Κορδόν κατέληξε στον Μαρτίνεθ αφού οι δύο τους είχαν μια εξαιρετική συνεργασία εκεί.

Ώρα Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό, το ταξίδι στην Αθήνα και οι τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας

Όπως όλα δείχνουν οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν στην Ιβηρική και κυρίως ισπανική αγορά αφού πρόκειται για πεδίο που γνωρίζουν καλά οι δύο άνδρες. Κάποια από αυτά είναι ο Ουρουγουανός στόπερ της Εσπανιόλ, Λεάντρο Καμπρέρα, ο έτερος στόπερ των Καταλανών Σέζαρ Μόντες και ο Ισπανός αριστερός μπακ της Μάιντς, Άαρον Μάρτινς.

Παράλληλα, στους Πειραιώτες έχει προταθεί ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, Φακούντο Γκονσάλες και υπάρχει στα υπόψιν και ο Γιανχέλ Ερέρα, κεντρικός χαφ που ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι.

Βέβαια, για την ώρα αυτές οι περιπτώσεις μένουν στην ατζέντα, σίγουρα υπάρχουν κι άλλες που θα προκύψουν με τις μέρες, με το πλάνο να είναι να μην υπάρξουν τουλάχιστον 4-5 ποιοτικές προσθήκες μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς