17.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Ως την Τρίτη στην Αθήνα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται στην Αθήνα μέσα στις επόμενες 48 ώρες προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού καθώς αποτελεί τον εκλεκτό του Αντόνιο Κορδόν. Η MARCA υποστήριξε πως ο Γαλιθιάνος προπονητής πρόκειται να ανακοινωθεί άμεσα ως νέος προπονητής των Ερυθρόλευκων καθώς θα υπογράψει ως το καλοκαίρι του 2025 με την προοπτική να επαναφέρει στην κορυφή τους Πειραιώτες.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 42χρονος Ισπανός κόουτς θα βρίσκεται στην Ελλάδα το αργότερο ως την Τρίτη (20/6) προκειμένου να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και να σηκώσει μανίκια για να δημιουργήσει τον νέο Ολυμπιακό.

Ο Μαρτίνεθ διαθέτει ένα πολύ ενδιαφέρον βιογραφικό καθώς στη Γρανάδα παρουσίασε εξαιρετική δουλειά για τρία χρόνια καθώς με πολύ χαμηλό προϋπολογισμό την ανέβασε κατηγορία, την έβγαλε στην Ευρώπη τη δεύτερη σεζόν και την τρίτη την έφτασε ως τα προημιτελικά του Europa League.

Το επόμενο βήμα του το έκανε στην Εσπανιόλ το περασμένο καλοκαίρι ωστόσο τόσο η διοικητική αστάθεια όσο και τα αποτελέσματα τον έφεραν στην πόρτα της εξόδου τον Απρίλιο, με τους Καταλανούς να υποβιβάζονται στο τέλος της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Σημειώνεται πως ο Μαρτίνεθ είχε δουλέψει για οχτώ χρόνια στη Σεβίλλη τόσο ως βοηθός του Ουνάι Έμερι όσο και στην Κ19 και στη Β’ ομάδα).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς