20.6 C
Athens

Ώρα Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό, το ταξίδι στην Αθήνα και οι τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας

Ο 42χρονος Ισπανός τεχνικός είναι έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Ερυθρολεύκων: Οι όροι του συμβολαίου του, οι μεταγραφές και ο... Ιραόλα

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, με φόντο την επόμενη σεζόν των αρκετών αλλαγών στους Πειραιώτες.

Ο 42χρονος Ισπανός τεχνικός βρίσκεται εδώ και μέρες σε προχωρημένες επαφές με τον Αντόνιο Κορδόν, τον οποίο γνωρίζει καλά από τα ισπανικά γήπεδα και κυρίως την συνεργασία τους στη Γρανάδα, κι όλα δείχνουν ότι το deal μεταξύ των δύο πλευρών θα ολοκληρωθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Πλέον, απομένουν μόνο οι τελικές λεπτομέρειες των ειδικών όρων του συμβολαίου του, τόσο οικονομικούς όσο και χρονικούς, ώστε η συμφωνία να γίνει επίσημη και ο Μαρτίνεθ να πιάσει δουλειά από νωρίς στο Ρέντη.

Σίγουρα, το έργο του με τόσες ανακατατάξεις στο ερυθρόλευκο ρόστερ, μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ωστόσο ο ίδιος γνωρίζει καλά το πώς δουλεύει ο Κορδόν, με τους δύο άνδρες να βρίσκονται ήδη σε συνεννόηση για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και τις θέσεις στις οποίες χρήζει άμεσης βελτίωσης.

Βέβαια, όσο δεν έρχονται οι ανακοινώσεις, τόσο παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο της ανατροπής της τελευταίας στιγμής, με τον Ιραόλα να παραμένει ως plan b στην ερυθρόλευκη λίστα, αλλά να μην είναι ακόμα σίγουρος για την επόμενη προπονητική του πρόκληση. Κι όσο αφήνει τον Ολυμπιακό στην αναμονή, τόσο το όνομά του θα απομακρύνεται από το προσκήνιο…

Χαλάει του Ιραόλα στην Αλμερία, προ των πυλών ο Βιθέντε Μορένο

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς