19.9 C
Athens

Χαλάει του Ιραόλα στην Αλμερία, προ των πυλών ο Βιθέντε Μορένο

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η Αλμερία κουράστηκε να περιμένει τον Ιραόλα και συμφώνησε με τον πρώην προπονητή της Εσπανιόλ, Βιθέντε Μορένο - Τι ισχύει με τη Θέλτα

Ο Άντονι Ιραόλα μέχρι και πριν μερικά 24ωρα αποτελούσε το φαβορί για να αναλάβει την Αλμερία ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί όπως φαίνεται.

Τα ισπανικά Μέσα μεταδίδουν πως η Αλμερία κουράστηκε να περιμένει τον Βάσκο προπονητή, ο οποίος έβαλε την πρόταση του συλλόγου στον πάγο περιμένοντας κάτι καλύτερο χωρίς απαραίτητα να πρόκειται για ομάδα της χώρας του.

 

Την Παρασκευή (16/6) η υπόθεση μοιάζει να έκλεισε οριστικά και η Αλμερία σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα θα ανακοινώσει τις επόμενες ώρες τον Βιθέντε Μορένο.

Ο 48χρονος Ισπανός προπονητής μένει ελεύθερος από την Αλ Σαμπάμπ και επιστρέφει στην πατρίδα του για να εργαστεί στους Ανδαλουσιάνους. Ο Μορένο έχει φτιάξει ένα καλό όνομα δουλεύοντας σε Ταραγόνα, Μαγιόρκα και Εσπανιόλ από την οποία αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι.

Ο μόνος πάγκος που έχει μείνει… ορφανός και είναι ανοιχτός για τον Ιραόλα – που έχει συνδεθεί αρκετά με τον Ολυμπιακό – στην πατρίδα του τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι αυτός της Θέλτα.

Οι Γαλιθιάνοι δεν έχουν καταλήξει στον εκλεκτό λόγω των πολλών αλλαγών στο οργανόγραμμα του συλλόγου και σύμφωνα με τους Ισπανούς πέρα από τον Βάσκο, έχουν ρίξει δίχτυα για τον 38χρονο Ρουμπέν Αλμπές της Αλμπαθέτε (έχει περάσει και από τη Β’ ομάδα της Θέλτα) αλλά και για τον Φιλίπ Μοντανιέ που αποχώρησε από την Τουλούζ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς