15.9 C
Athens

Μίροτιτς: Με ενδιαφέρει μόνο η ομάδα μου, να αφήσω στην άκρη όλα όσα συμβαίνουν

Ο Μίροτιτς, ο οποίος είναι ο πιο υψηλά αμειβόμενος παίκτης στην Ευρώπη λαμβάνοντας 11 εκατομμύρια ευρώ μεικτά ανά σεζόν, ήταν εκ των πρωταγωνιστών στη νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ με 97-88, σημειώνοντας 14 πόντους, 7 ριμπάουντ και ένα κρίσιμο τρίποντο στα 2:28 για το φινάλε.

Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ έχει απασχολήσει τελευταία την επικαιρότητα αφού όπως ανέφεραν τα ρεπορτάζ θα αποχωρούσε από την Καταλονία το καλοκαίρι του 2023, αν και είχε ακόμη 2 χρόνια συμβόλαιο.

Γεγονός που θα συνέβαινε λόγω της μεγάλης μείωσης μισθού που θα του επιβάλλονταν. Ωστόσο η αντίδραση του πριν λίγες μέρες όταν και είχε υποστηρίξει σε συνέντευξη που παραχώρησε, πως απλά ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται από την Μπαρτσελόνα χωρίς να ενημερωθεί για μείωση στο μισθό του, είχε φέρει τριγμούς στο εσωτερικό των Μπλαουγκράνα.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, προσπάθησε να υποβαθμίσει ό,τι προηγήθηκε: «Είπα αυτό που είπα και αυτό είναι όλο. Για μένα, το σημαντικό είναι να βρίσκομαι εδώ, να παίζω ξανά μπάσκετ, να απολαμβάνω το παιχνίδι και να κάνω καλά αυτό που ξέρω να κάνω. Ήξερα ότι δεν θα ήταν εύκολο παιχνίδι, αλλά είμαι επαγγελματίας και πρέπει να αφήσω στην άκρη όλα όσα συμβαίνουν. Δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο σύλλογος, η ομάδα και η νίκη. Για μένα, υπάρχει μόνο το παιχνίδι την Κυριακής».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς