20 C
Athens

Καρφιά Μίροτιτς για Μπαρτσελόνα: «Δεν μιλήσαμε ποτέ για μείωση στο συμβόλαιό μου»

Ο Νίκολα Μίροτιτς θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Μαυροβούνιος ψηλός σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στη Mundo Deportivo (και θα κυκλοφορήσει ολόκληρη την Παρασκευή) έδωσε τη δική του οπτική, υπογραμμίζοντας πως ουδέποτε οι Καταλανοί τον ενημέρωσαν για μείωση του μισθού του όπως φημολογείτο, αντίθετα μάλιστα, του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

«Θα μου άρεσε να μου το είχαν πει με άλλο τρόπο, σε μια άλλη στιγμή, άλλοι άνθρωποι. Ο εκπρόσωπός μου ρώτησε εάν είναι οικονομικό θέμα να μιλήσουμε, να τα βάλουμε κάτω και να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Σε καμία περίπτωση δεν αρνήθηκα οποιαδήποτε πρόταση γιατί ο σύλλογος ποτέ δεν μίλησε μαζί μου για μια πιθανή μείωση. Δεν τέθηκε ποτέ τέτοιο θέμα στο τραπέζι. Έχω ήδη βοηθήσει τον σύλλογο, γιατί να μην το κάνω, γιατί να μην ακούσω; Εγώ είμαι ευχαριστημένος στη Βαρκελώνη με την οικογένειά μου. Πού θα βρω καλύτερα;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μίροτιτς που δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τους χειρισμούς της Μπαρτσελόνα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς