17.2 C
Athens

Η Σουλούκου θέλει τον Μοντέστο στη Ρόμα, αναφέρουν στην Ιταλία

Το δημοσίευμα της ιστοσελίδα «romanews.eu», που έχει τον τίτλο «Το μέλλον της Ρόμα στα χέρια της Λίνας Σουλούκου», στέκεται σε δύο ζητήματα αναφορικά με τη επερχόμενη σεζόν της Ρόμα.

Το ένα είναι το οικονομικό και το άλλο αυτό του τεχνικού διευθυντή.

Μάλιστα οι Ρωμαίοι εμπλέκουν το όνομα του γνώριμου, Φρανσουά Μοντέστο, αφού όπως αναφέρουν ο Μουρίνιο, ο οποίος σύμφωνα με τους Τούρκους έχει δεχθεί προσέγγιση από τον Ολυμπιακό, ζήτησε μια ηγετική φιγούρα σαν τον Τότι, με τη Λίνα Σουλούκου να έχει στο μυαλό της τον Γάλλο αφού οι δύο τους έχουν συνυπάρξει και στους Πειραιώτες.

Όσα αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα:

«Αύριο στις 9 ολοκληρώνεται κόντρα στη Σπέτσια και επίσημα η σεζόν για τη Ρόμα. Ο σύλλογος σκέφτεται ήδη το μέλλον του με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο, Λίνα Σουλούκου να σχεδιάζει την επόμενη σεζόν τόσο από οικονομική όσο και από άποψη διαχείρισης.

Χθες ο Νταν Φρίντκιν (ισχυρός άντρας της Ρόμα) είχε μια πρώτη συνάντηση με τον Μουρίνιο στην Τριγόρια. Η Corrire dello Sport μεταφέρει πως ένα από τα αιτήματα του προπονητή είναι να υπάρχει στην ομάδα μια χαρισματική φιγούρα όπως είναι αυτή του Τότι». Το δημοσίευμα συνεχίζει τονίζοντας πως:

«Η επόμενη θα είναι η 5η χρονιά όπου η Ρόμα μένει εκτός Champions League κι ο στόχος του Europa League είναι θεμελιώδης από οικονομική άποψη. Η Λίνα Σουλούκου είναι αυτή που φροντίζει τα οικονομικά, με την CEO των “τζιαλορόσι” να θεωρείται ειδική σ’ αυτό το κομμάτι στο διεθνές ποδόσφαιρο. Η Ελληνίδα δεν ασχολείται μόνο με τα μπάτζετ αλλά επιλέγει και τους συνεργάτες της. Γι’ αυτό ακούγονται φήμες για τον Φρανσουά Μοντεστό, με τον οποίο έχει ήδη συνεργαστεί στον Ολυμπιακό και τώρα βρίσκεται στη Μόντσα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς