15 C
Athens

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού στον Μουρίνιο!

Σενάριο... βόμβα από τη γειτονική Τουρκία εμπλέκει τον Special One με τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός με τον Αντόνιο Κορδόν πλέον στη θέση του τεχνικού διευθυντή έχει ξεκινήσει την εντατική αναζήτηση για το νέο του προπονητή. Η τουρκική Fotospor μάλιστα εμπλέκει τον όνομα των Πειραιωτών με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για προσέγγιση των Ερυθρόλευκων στον Πορτογάλο προπονητή ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Ρόμα ως και το καλοκαίρι του 2024.

Το ρεπορτάζ μάλιστα επικαλείται πληροφορίες από την Ιταλία και συγκεκριμένα από ένα άλλο δημοσίευμα της «Corriere Dello Sport» που υποστηρίζει πως η Φενέρμπαχτσε έχει στη λίστα της για επόμενο προπονητή τον «Special One».

Ενώ προσθέτουν πως ο Ολυμπιακός όχι μόνο τον έχει στη λίστα του αλλά του έχει καταθέσει και πρόταση συνεργασίας.

«Ο Μουρίνιο δεν έχει λάβει τις προσφορές από ομάδες του υψηλότερο επιπέδου. Δεν υπάρχει Παρί Σεν Ζερμέν ή Ρεάλ. Υπάρχει η Φενέρμπαχτσε. Υπάρχει ο Ολυμπιακός και η Σαουδική Αραβία», αναφέρει χαρακτηριστικά η Fotospor.

Όσον αφορά την παρουσία του Πορτογάλου προπονητή στη Ρώμη και τη νέα σεζόν αυτή δεν είναι καθόλου σίγουρη αφού τα ρεπορτάζ των Ιταλών κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια του Μουρίνιο που ίσως οδηγήσει σε πρόωρη λήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς