16.6 C
Athens

ΠΑΟΚ: Σύσκεψη κορυφής υπό τον Γ. Σαββίδη και… ραβασάκι στον Ιβάν για την επόμενη μέρα

Ο Γιώργος Σαββίδης συγκάλεσε σύσκεψη για την επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ και θα καταθέσει... πλάνο στον Ιβάν για να παρθούν αποφάσεις

Άμεσες είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα στον τελικό κυπέλλου και τη νέα αποτυχία της ομάδας.

Ο Δικέφαλος έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χωρίς τίτλο και οι άνθρωποι της ομάδας είναι έτοιμοι για δραστικές αποφάσεις.

ΠΑΟΚ: Ο κύκλος του Λουτσέσκου που αρχίζει να κλείνει και τα «γιατί» της νέας ασπρόμαυρης κατάρρευσης

Πρώτος από όλους ο Γιώργος Σαββίδης, που φαίνεται πως μπαίνει για τα καλά στην καθημερινότητα της ομάδας. Ο γιος του μεγαλομετόχου της ομάδας κάλεσε το απόγευμα της Παρασκευής (26/5) σε σύσκεψη τα στελέχη του ΠΑΟΚ, ώστε να αναλυθούν τα όσα έγιναν φέτος και το τι δεν πήγε καλά.

Στη σύσκεψη το «παρών» έδωσαν οι Ζοσέ Μπότο, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Καρυπίδης αλλά και οι διοικητικοί (Γκαγκάτσης, Γκοντσάρεβα, Κυριάκος και Φωτιάδης).

Όλοι είπαν την άποψη τους για το τι δεν πήγε καλά αλλά και για την επόμενη ημέρα και αποφασίστηκε πως πρέπει να κατατεθεί ένα πλάνο στον Ιβάν Σαββίδη που θα τους βρίσκει όλους σύμφωνους.

Το συγκεκριμένο πλάνο φαίνεται πως όταν αποφασιστεί θα γίνει γνωστό και στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι είναι αρκετά απογοητευμένοι από την εξέλιξη που πήραν τα πράγματα τη φετινή σεζόν. Μάλιστα μερικοί εξ αυτών, περίμεναν την αποστολή της ομάδας να επιστρέψει από τον Βόλο και ενδιάμεσα προκάλεσαν ζημιές στα πέριξ του γηπέδου της Τούμπας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς