16.4 C
Athens

Εκνευρισμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ περίμεναν την αποστολή στην Τούμπα, έδωσαν εξηγήσεις Γ. Σαββίδης και Γκαγκάτσης

Μερίδα οπαδών περίμενε την αποστολή του ΠΑΟΚ έξω από το γήπεδο της Τούμπας μετά την επιστροφή της από τον Βόλο - «Κι εμείς πονάμε», είπε ο Γιώργος Σαββίδης, που υποσχέθηκε τουλάχιστον 7 μεταγραφές

Στην Τούμπα ώστε να εκφράσουν τα έντονα παράπονα τους βρέθηκαν οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Οι Ασπρόμαυροι ηττήθηκαν στον τελικό κυπέλλου από την ΑΕΚ και έμειναν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μακριά από την κατάκτηση ενός τίτλου. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της ομάδας που περίμεναν τα ξημερώματα την αποστολή έξω από το γήπεδο της Τούμπας, αμέσως μετά την επιστροφή της από τον Βόλο.

Όταν αυτή έφτασε εκεί, οι φίλοι του Δικεφάλου εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους στους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, αλλά και τη διοίκηση, με τους Γιώργο Σαββίδη και Μάκη Γκαγκάτση να μπαίνουν μπροστά και να προσπαθούν να δώσουν εξηγήσεις.

Οι δύο άνδρες εξήγησαν πως η σεζόν ήταν δύσκολη και ήδη έχουν παρθεί αποφάσεις για την επόμενη ημέρα ώστε τα πράγματα να κυλήσουν καλύτερα. «Κι εμείς πονάμε, ψυχολογικά και οικονομικά. Θα κάνουμε τουλάχιστον 6-7 μεταγραφές και άλλοι τόσοι παίκτες θα φύγουν από την ομάδα», είπε ο γιος του Ιβάν Σαββίδη στους εκνευρισμένους οπαδούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μερίδα συγκεντρωμένων προκάλεσε φθορές στα γραφεία της ΠΑΕ, σπάζοντας δύο τζαμαρίες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς