20.7 C
Athens

Ιωνικός: Μακάρι όλη τη χρονιά να είχαμε διαιτησίες σαν τη χθεσινή, ξέρουμε να χάνουμε

Με ανακοίνωση του ο Ιωνικός ευχαρίστησε τον Βασίλη Φωτιά και όλη τη διαιτητική ομάδα στο χθεσινό (29/4) παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ιωνικός γνώρισε την ήττα στο κρίσιμο για την παραμονή κατηγορία παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ και μία ημέρα μετά προχώρησε σε δύο ανακοινώσεις. Δεν πρόκειται όμως για κάποια παράπονα, με την ομάδα της Νίκαιας σε μία σπάνια για τα ελληνικά δεδομένα κίνηση, να ευχαριστεί τους διαιτητές της αναμέτρησης, ενώ νωρίτερα είχε ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός οφείλει να δώσει τα συγχαρητήρια της και να ευχαριστήσει τον Βασίλη Φωτιά και συνολικά την διαιτητική ομάδα για την απόδοσή τους στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε μια κρίσιμη και δύσκολη αναμέτρηση, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν και να κάνουν μια πολύ καλή διαιτησία. Λάθη πάντοτε θα γίνονται (αρκεί να μην επηρεάζουν το αποτέλεσμα), αλλά καταλαβαίνει κανείς πότε είναι ανθρώπινα και πότε υπάρχει δόλος.

Στον Ιωνικό γνωρίζουμε πως μέσα στο παιχνίδι είναι και η ήττα. Ξέρουμε να χάνουμε, ξέρουμε να το αποδεχόμαστε αυτό και οφείλουμε να παραδεχόμαστε το σωστό και το δίκαιο!

Μακάρι όλη τη χρονιά να είχαμε διαιτησίες σαν τη χθεσινή…»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς