23.5 C
Athens

Το ευχαριστώ του Ιωνικού στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο με τον ΠΑΣ

Ο Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση και ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στις κερκίδες στο κρίσιμο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Ο κόσμος του Ιωνικού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ομάδας και έδωσε δυναμικό «παρών» στο κρίσιμο για την παραμονή παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά είδε την ομάδα του να ηττάται και να βρίσκεται πια σε πάρα πολύ δύσκολη θέση.

Σήμερα (30/4), η ΠΑΕ Ιωνικός θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη δυναμική του παρουσία και εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων πως ένα ευχαριστώ είναι λίγο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός και η οικογένεια Τσιριγώτη θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο της ομάδας μας για τη συγκλονιστική του παρουσία στο γήπεδο της Νεάπολης απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Περισσότεροι από 4500 χιλιάδες οπαδοί βρέθηκαν στο σπίτι μας, με τις κερκίδες να γεμίζουν ασφυκτικά.

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια είδαμε να ανοίγουν όλες οι θύρες του γηπέδου μας λόγω της τεράστιας ζήτησης που υπήρξε. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και έδωσε βροντερό παρών.

Οι οπαδοί μας δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα την οποία θαύμασε όλη η Ελλάδα και έκαναν το γήπεδο της Νεάπολης την έδρα που φοβάται ο κάθε αντίπαλος.

Έδειξαν για ακόμη μια φορά ότι ο Ιωνικός είναι μια ιστορική ομάδα, με χιλιάδες οπαδούς και μια έδρα που πρέπει κανείς να ματώσει για να περάσει από αυτή. Και πως ο κόσμος θα βρίσκεται πάντα στο πλάι του, τόσο στα καλά όσο και στα άσχημα αποτελέσματα, γιατί είμαστε μια μεγάλη οικογένεια!

Ένα ευχαριστώ προς όλους σας είναι πραγματικά λίγο…».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς