18.9 C
Athens

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 2-2: Έμφραγμα στο 14ο λεπτό των καθυστερήσεων για τους Βοιωτούς (hls)

Από τον παράδεισο στην… κόλαση μέσα σε λίγα λεπτά. Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε με 0-2 στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό αλλά η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου στο 14ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε (2-2) κι έσπρωξε τους Βοιωτούς στην τελευταία θέση.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη έχει μπροστά της δύο τελικούς για να παραμείνει στην κατηγορία, με την ομάδα του Αγρινίου να έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

 

O γρήγορος ρυθμός αποδείχθηκε πως ωφέλησε τους Βοιωτούς στο πρώτο μέρος καθώς σε αυτό το διάστημα ήταν καταιγιστικοί. Στο 6ο λεπτό, ο Μάρτενσον στην προσπάθειά του να διώξει ανέτρεψε τον Βρακά, με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι. O Νίκας που κλήθηκε να το εκτελέσει βρήκε δίχτυα (δοκάρι και μέσα) στο 10ο λεπτό για το 0-1.

Ο Λεβαβειακός είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ με το δοκάρι του Βρακά και σουτ του Νίκα. Ο Παναιτωλικός ανέβασε ρυθμό και απείλησε στο 28ο λεπτό με τον Χουάνπι, ο οποίος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής ανάγκασε τον Γκροφ να πραγματοποιήσει μεγάλη επέμβαση και να παραχωρήσει κόρνερ. Ο Χουχούμης έπιασε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 44ο λεπτό, ο Γερεμέγεφ σέρβιρε την ασίστ από τα δεξιά κι ο Νίκας πετάχτηκε στον αέρα, νικώντας τον Ανέστη για το 0-2.

Οι Αγρινιώτες μείωσαν στο 60ό λεπτό όταν ο Ντίας έβγαλε τη σέντρα κι ο Ζοάο Πέντρο (είχε μπει αλλαγή στη θέση του Δημήτρη Κολοβού στο 46′) με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Μπουζούκης στο 88ο λεπτό έχασε δύο φορές την ευκαιρία να κάνει το 2-2, αλλά στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σιδηρόπουλος μέσω VAR έδειξε την άσπρη βούλα για ανατροπή του Μάρτενσον.

Ο Πέντρο εν μέσω πολλών διαμαρτυριών από πλευράς φιλοξενούμενων, ανέλαβε την εκτέλεση ισοφαρίζοντας με buzzer beater στο 14ο λεπτό.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 2-2

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Αγρινίου

Σκόρερ: 60′, 90+14′ πεν. Ζοάο Πέντρο / 10′ πεν., 44′ Νίκας

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Κίτρινες: Χουχούμης, Αποστολάκης, Πέντρο, Ανέστης / Νίκας, Σαχπεκίδης, Γιαννιώτας, Γκροφ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον, Χουχούμης (67′ Ντουάρτε), Στάγιτς, Μάρτενσον, Ντίας (80′ Μπουζούκης), Κολοβός (46′ Πέδρο), Χουάνπι, Μόρσεϊ (67′ Σενγκέλια), Καρέλης (80′ Βοΐλης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σιδηρόπουλος): Γκροφ, Χαμόντ (82′ Μπελμόν), Βινίσιους (65′ Τζημόπουλος), Τσάπρας, Νίκας, Μεχία, Γιαννιώτας (82′ Παναγιώτου), Γερεμέγεφ (90′ Σακό), Βρακάς (46′ Σαχπεκίδης), Λιάγκας, Παζ.

PLAY OUT: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Αστέρας Τρίπολης – Λαμία 0-0

Ατρόμητος – ΟΦΗ 2-3 (16′ πεν. Ρομπάιγ, 35′ αυτ. Βούρας / 8′ Ντιουσέ, 26′ Μεγιάδο, 65′ Ντίκο)

Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 (64′ Μορέιρα)

Παναιτωλικός – Λεβαδειακός 2-2 (60′, 90+14′ πεν. Ζοάο Πέντρο / 10′ πεν., 44′ Νίκας)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΦΗ 37

Ατρόμητος 34

ΠΑΣ Γιάννινα 30

Παναιτωλικός 30

Αστέρας Τρίπολης 30

Λαμία 27

Ιωνικός 25

Λεβαδειακός 24

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς