18.9 C
Athens

Οριστικά τέλος από τον Παναθηναϊκό ο Μπέικον, λύθηκε το συμβόλαιό του

Ο Παναθηναϊκός έδιωξε μετά από έξι μήνες τον Ντουέιν Μπέικον και θα πορευθεί με πέντε ξένους στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος - Τα διαδοχικά πειθαρχικά παραπτώματα έφεραν τη λύση του συμβολαίου του Αμερικανού που είχε ανακοινωθεί ως το 2024

Παρελθόν και επίσημα από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Ντουέιν Μπέικον από την Παρασκευή (28/4) με τους Πράσινους να ζυγίζουν τα δεδομένα τις τελευταίες ώρες και να απομακρύνουν τον Αμερικανό μόλις έξι μήνες μετά την απόκτησή του κι ενώ το συμβόλαιό του είχε διάρκεια ως το 2024.

Οι Πράσινοι είχαν φροντίσει να… διαρρεύσουν πως έχουν προβλεφθεί δικλείδες ασφαλείας που σχετίζονται με πειθαρχικό παραπτώματα αφού ήταν δεδομένες οι πληροφορίες για το πόσο επιρρεπής είναι σε αυτά ο Αμερικανός!

Το τελευταίο πειθαρχικό στην προπόνηση της Τρίτης φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και η πράσινη ΚΑΕ έλυσε το συμβόλαιό του με τη σύμφωνη άποψη του προπονητή της.

Ο Χρήστος Σερέλης είχε προαναγγείλει εξελίξεις για το εσωτερικό ζήτημα που προέκυψε, ενώ είχε φροντίσει να αποκλείσει τον Μπέικον από το ματς κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο. Από την πλευρά του, ο Αμερικανός δεν είχε μείνει σιωπηλός αλλά τοποθετήθηκε με… καρφιά.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός έμεινε εκτός αποστολής καθώς είχε μείνει εκτός δωδεκάδας για το παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για τη EuroLeague στις 10 Μαρτίου. Τότε η Equipe είχε αποκαλύψει νυχτοπερπατήματα με τον Μάικ Τζέιμς, τον οποίον η Μονακό είχε θέσει εκτός ομάδας.

Με τα νέα δεδομένα οι ξένοι του Παναθηναϊκού για τα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος θα είναι οι: ΛιΓκριγκόνιςΠονίτκαΓουίλιαμςΓκουντάιτις. Υπενθυμίζεται πως εκτός από τον Γουόλτερς, δεν είναι δηλωμένος ούτε ο Τόμας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς