20.2 C
Athens

Παναθηναϊκός: Εκτός για το ματς με τον Κολοσσό ο Μπέικον εξαιτίας πειθαρχικού παραπτώματος

Ο Ντουέιν Μπέικον υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα για δεύτερη φορά φέτος και έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Κολοσσό

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου έμεινε ο Ντουέιν Μπέικον εξαιτίας σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι στη Ρόδο. Ο Ντουέιν Μπέικον δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για το δεύτερο παιχνίδι για τα πλέι οφ της Basket League απέναντι στον Κολοσσό (26/4), εξαιτίας σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος στη σημερινή (25/4) προπόνηση.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο, αφού ο Αμερικανός είχε μείνει εκτός δωδεκάδας για το παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για τη EuroLeague στις 10 Μαρτίου. Τότε η Equipe είχε αποκαλύψει νυχτοπερπατήματα με τον Μάικ Τζέιμς, τον οποίον η Μονακό είχε θέσει εκτός ομάδας.

Από εκεί και πέρα ο Χρήστος Σερέλης μπορεί να υπολογίζει τελικά στον Πάρις Λι, καθώς κατάφερε να ακολουθήσει μέρος του κανονικού προγράμματος και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς