21.2 C
Athens

Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» ο Μπέικον, φήμες ακόμα και για άμεση διακοπή συμβολαίου!

Ο... ατακτούλης Ντουέιν Μπέικον είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν από το στρατόπεδο των Πρασίνων

Όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Ντουέιν Μπέικον στον Παναθηναϊκό μόλις έξι μήνες μετά την απόκτησή του και ενώ – σύμφωνα με την ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ – το συμβόλαιό του είχε διάρκεια ως το 2024! Μάλιστα, οι Πράσινοι είχαν φροντίσει να… διαρρεύσουν πως έχουν προβλεφθεί δικλείδες ασφαλείας που σχετίζονται με πειθαρχικό παραπτώματα αφού ήταν δεδομένες οι πληροφορίες για το πόσο επιρρεπής είναι σε αυτά ο Αμερικανό!

Το τελευταίο πειθαρχικό με τον Αμερικανό φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο της άμεσης διακοπής του συμβολαίου.

Κάτι που προφανώς δημιουργεί ζήτημα στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αφού θυμίζουμε πως η ομάδα του Χρήστου Σερέλη άφησε εκτός πλέι οφ τον Γουόλτερς ενώ σε περίπτωσης αποχώρησης του Μπέικον δεν θα έχει και δεύτερο ξένο στα παιχνίδια με το Περιστέρι αλλά και στους τελικούς (εφόσον προκριθεί).

 

Ο Χρήστος Σερέλης είχε προαναγγείλει εξελίξεις για το εσωτερικό ζήτημα που προέκυψε, ενώ είχε φροντίσει να αποκλείσει τον Μπέικον από το ματς κόντρα στον Κολοσσό στη Ρόδο. Από την πλευρά του, ο Αμερικανός δεν είχε μείνει σιωπηλός αλλά τοποθετήθηκε με… καρφιά.

Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός έμεινε εκτός αποστολής καθώς είχε μείνει εκτός δωδεκάδας για το παιχνίδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για τη EuroLeague στις 10 Μαρτίου. Τότε η Equipe είχε αποκαλύψει νυχτοπερπατήματα με τον Μάικ Τζέιμς, τον οποίον η Μονακό είχε θέσει εκτός ομάδας.

Σε περίπτωση αποχώρησης οι ξένοι του Παναθηναϊκού για τα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος θα είναι οι: Λι, Γκριγκόνις, Πονίτκα, Γουίλιαμς, Γκουντάιτις. Υπενθυμίζεται πως εκτός από τον Γουόλτερς, δεν είναι δηλωμένος ούτε ο Τόμας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς