17.6 C
Athens

Η ΕΠΟ καταλήγει στην AEL FC Arena για τελικό με κόσμο!

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη ώστε ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας να πραγματοποιηθεί στην AEL FC Arena βρίσκεται η ΕΠΟ.

Το γήπεδο που θα πραγματοποιηθεί ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας έχει εξελιχθεί σε σήριαλ, με την ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου να έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής δύο φορές τη διεξαγωγή του τελικού σε κάποια έδρα και τελικά τα σχέδια της να ακυρώνονται.

Πρώτα ήταν το ΓΣΠ στην Κύπρο και χθες ακολούθησε το Πανθεσσαλικό Στάδιο, με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να παίρνει πίσω την επίσημη ανακοίνωση διεξαγωγής του τελικού στον Βόλο μετά την ανακοίνωση της Επιτροπής του γηπέδου.

Κωμωδία δίχως τέλος: Τέλος το Πανθεσσαλικό, ψάχνει γήπεδο για τον τελικό Κυπέλλου η ΕΠΟ!

Πλέον φαίνεται πως οδεύουμε για τελικό στην AEL FC Arena που είναι χωρητικότητας 16.000 θέσεων και χρησιμοποιείται ως έδρα του Ηρακλή Λάρισας.

Η ΕΠΟ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη στον οποίον ανήκει το γήπεδο και πρόθεση της είναι ο τελικός να διεξαχθεί με οπαδούς των δύο φιναλίστ, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Η ΕΠΟ εξετάζει και άλλες περιπτώσεις γηπέδων που θα μπορούσε να διεξαχθεί ο τελικός, αλλά η AEL FC Arena μοιάζει αυτή τη στιγμή η επικρατέστερη επιλογή.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς