17.6 C
Athens

Κωμωδία δίχως τέλος: Τέλος το Πανθεσσαλικό, ψάχνει γήπεδο για τον τελικό Κυπέλλου η ΕΠΟ!

Κανονικό... Δελφινάριο η ΕΠΟ: Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό, η ομοσπονδία γνωστοποίησε πως ψάχνει γήπεδο αφού έφαγε... πόρτα

Πρωτοφανή είναι αυτά που συμβαίνουν από τους «εξυγιαντές» της ΕΠΟ καθώς λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό η ομοσπονδία άρον άρον… ψάχνει γήπεδο!

Η Επιτροπή του σταδίου νωρίτερα εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιούσε πως δεν πρόκειται να δώσει έγκριση για να γίνει το ματς στην έδρα των Θεσσαλών. Η προτροπή στην ομοσπονδία ήταν να τρέξει να βρει… χωράφι και η ΕΠΟ πια αναζητά νέο γήπεδο παρότι η προκήρυξη έκανε λόγο για το Πανθεσσαλικό.

Στόχος της ομοσπονδίας φυσικά είναι να γίνει με κόσμο ο τελικός, κάτι που δεν θα μπορούσε υλοποιηθεί από τη στιγμή που ο Αχιλλέας Μπέος άναψε εξ αρχής κόκκινο. Το ερώτημα πλέον στρέφεται στο πού μπορεί να διεξαχθεί ο τελικός ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αφού το ΟΑΚΑ δεν δίνει έγκριση λόγω οφειλών της ομοσπονδίας!

Τι μπορεί να περιμένει κανείς από μια ΕΠΟ σε σοβαρά ζητήματα όταν δεν μπορεί να βρει καν γήπεδο για έναν τελικό Κυπέλλου;

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς