20.5 C
Athens

Επιτροπή Πανθεσσαλικού σε ΕΠΟ: Σε χωράφι μπορεί να γίνει ο τελικός Κυπέλλου, εδώ αποκλείεται!

Ολομέτωπη επίθεση της Επιτροπής του Πανθεσσαλικού στην ΕΠΟ: «Το μόνο που θα πετύχει είναι να διεξάγει τον τελικό σε κάποιο χωράφι στον κάμπο», αναφέρει μεταξύ άλλων και κλείνει την πόρτα του γηπέδου

Η Επιτροπή του Πανθεσσαλικού σταδίου άναψε κόκκινο στην ΕΠΟ για τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου στο γήπεδο στις 24 Μαΐου.

Με μια άκρως επιθετική ανακοίνωση και αποδέκτη – πρωτίστως – την Ελληνική Ποδοσφαιρική ομοσπονδία, τα μέλη της Επιτροπής ξεκαθαρίζουν πως ο τελικός δεν θα γίνει εκεί αλλά πιθανότερο είναι να διεξαχθεί σε… χωράφι στον κάμπο!

Η ανακοίνωση:

«Πληροφορηθήκαμε ότι μια επιτροπή της ΕΠΟ, εκτελεστική της πλάκας, που μας έχει συνηθίσει να συνεδριάζει και να παίρνει, κατά το δοκούν, απίθανες αποφάσεις για το ποια ομάδα θα ανέβει ή θα πέσει από τις κατηγορίες που ελέγχει, θεώρησε ότι έχει την εξουσία να επιβάλλει την επιθυμία της και σε μας, συγχέοντας προφανώς τον Δήμαρχο Βόλου με τον Λευτέρη Αυγενάκη, που τους δέχεται σαν συνομιλητές.

Ξεκαθαρίζουμε ότι η επιτροπή αυτή, με τα μέλη υπαλλήλους – πιστούς υπηρέτες γνωστών συμφερόντων μπορεί να σκέφτεται και να συσκέπτεται με όποιους εκείνη θεωρεί σαν αρμόδιους, αλλά θα πρέπει να γνωρίζει ότι μετά από τόσο κόπο το μόνο που θα πετύχει είναι να διεξάγει τον τελικό σε κάποιο χωράφι στον θεσσαλικό κάμπο ή στο φιλόξενο γήπεδο των Πράσινων Πουλιών. Στο Πανθεσσαλικό, πάντως, αποκλείεται.

Στην πόλη του Βόλου υπεύθυνη να παίρνει αποφάσεις για θέματα που την αφορούν είναι η νόμιμη και δημοκρατικά εκλεγμένη Δημοτική μας Αρχή, και αποφάσεις όπως αυτή της συγκεκριμένης επιτροπής αρχειοθετούνται εκεί που δεν πιάνει μελάνι…».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς