21 C
Athens

Η παρωδία στην ΕΠΟ συνεχίζεται: Στις 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό ο τελικός κυπέλλου

Μεγάλη πρόοδος για την παρέα της «εξυγίανσης» που κατάφερε να ορίσει ημερομηνία αλλά και τόπο διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου Ελλάδας λίγα 24ωρα πριν μπει ο Μάιος!

Οι έννοιες «σοβαρότητα« και «ελληνικό ποδόσφαιρο» έχουν πάψει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να μπαίνουν στην ίδια πρόταση. Σήμερα, 27 Απριλίου, η περιβόητη Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να αλλάξει η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, ορίζοντας πλέον τον αγώνα για την Τετάρτη 24 Μαΐου (20:30).

Η πρόοδος της παρέας του Τάκη Μπαλτάκου ήταν μεγάλη, αφού εκτός από την ημερομηνία επικυρώθηκε και ο τόπος διεξαγωγής του τελικού: το Πανθεσσαλικό του Βόλου, εκεί όπου το ελληνικό ποδόσφαιρο έζησε μεγάλες στιγμές το 2017 με το ανελέητο ξύλο μεταξύ χουλιγκάνων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Απομένει να ρυθμιστεί το θέμα των θεατών, με τους εκπροσώπους της «εξυγίανσης» να κάνουν λόγο για παρουσία 10.000 φιλάθλων και τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο να δηλώνει πως αν μπει στο γήπεδο έστω και ένας παραπάνω από τους 400 των ονομαστικών προσκλήσεων θα σβήσει τα φώτα!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς