23.8 C
Athens

ΑΕΚ – Άρης: Αντικαθιστά τους μεθυσμένους Πολωνούς διαιτητές με ορισμό-πρόκληση η ΚΕΔ!

Οι μεθυσμένοι Πολωνοί διαιτητές θεωρήθηκαν έστω και την τελευταία στιγμή «ακατάλληλοι» από την ΚΕΔ, που είχε έτοιμη την ελληνική εναλλακτική λύση με έναν διαιτητή που είχε «σφάξει» τους Θεσσαλονικείς πριν 1,5 χρόνο στο ΟΑΚΑ

Στην ελληνική Super League και πόσο μάλλον φέτος που διεκδικούν το πρωτάθλημα τρεις ομάδες, πιστεύαμε ότι μετά το σκηνικό με τα δοκάρια στο Περιστέρι τα είχαμε δει όλα… Αμ δε!

Η ΕΠΟ/ΚΕΔ επέλεξε να φέρει στη χώρα για το κρίσιμο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη μία πολωνική διαιτητική ομάδα, που μπέρδεψε τη δουλειά με «5ημερη σχολείου» δημιουργώντας απόλυτο χάος στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στρεφόμενοι επιθετικά κατά δύο Ελλήνων επιβατών.

Αδιανόητο σκηνικό με τους Πολωνούς διαιτητές του ΑΕΚ – Άρης, δημιούργησαν χάος και προπηλακισμούς στο αεροδρόμιο!

Στο σήμερα κι όντας ακόμα σε κατάσταση μέθης αγνοούνται (!), όπως επιβεβαιώνει και η ΠΑΕ ΑΕΚ, με την ΚΕΔ του Στηβ Μπένετ να έχει έτοιμη την εναλλακτική λύση που ακούει στο όνομα, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος!

Ο Διαμαντόπουλος -με Ευαγγέλου στο VAR- μάλιστα έχει… λαμπρό παρελθόν στις αναμετρήσεις ΑΕΚ-Άρης, όταν τον Οκτώβριο του 2021 «έσφαξε» με το γάντι τους Θεσσαλονικείς, που φώναζαν δικαίως για την μη αποβολή του Ρότα και το πέναλτι-φάντασμα στον Μάνταλο.

Διαμαντόπουλος και ΑΕΚ: Ούτε το πρώτο ανύπαρκτο πέναλτι, ούτε και το τελευταίο… (vids)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς