15.9 C
Athens

Αδιανόητο σκηνικό με τους Πολωνούς διαιτητές του ΑΕΚ – Άρης, δημιούργησαν χάος και προπηλακισμούς στο αεροδρόμιο!

Νομίζαμε πως τα είχαμε δει όλα στην ελληνική Super League, αλλά αυτό ξεπερνά κάθε λογική: Στον «αέρα» βρίσκεται η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Άρη καθώς η ΕΠΟ φρόντισε να φέρει μεθυσμένους και ανεξέλεγκτους διαιτητές που προκάλεσαν χάος με τη συμπεριφορά τους στο «Ελ. Βενιζέλος» και αγνοούνται!

Στην Ελλάδα πιστεύαμε μέχρι σήμερα ότι τα είχαμε δει όλα, αλλά τελικά διαψευσθήκαμε πανηγυρικά μέσω… Πολωνίας!

Για να γίνουμε πιο σαφείς (όσο γίνεται μ’ αυτά που βγαίνουν προς τα έξω), η πολωνική ομάδα που επιλέχθηκε από την ΕΠΟ για να διευθύνει τον αποψινό (9/4, 18:00) αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη όχι μόνο εμφανίστηκαν τύφλα στο μεθύσι στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το βράδυ του Σαββάτου, αλλά προκάλεσαν και τον προπηλακισμό Ελλήνων συνεπιβατών τους, με πρώτο… βιολί του κακού χαμού τον πρώτο διαιτητή της αναμέτρησης, Πάβελ Ρατσκόφσκι.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν τη σέντρα στην OPAP Arena αγνοούνται (!), ενώ και η κατάστασή τους το πρωί ήταν σε επίπεδα υψηλής μέθης. Η τύχη του αγώνα, όπως είναι λογικό κι όπως τα κατάφερε η ΕΠΟ, βρίσκεται στον «αέρα»…

Από τις πρώτες πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω γίνεται λόγος μέχρι και για προπηλακισμό δύο Ελλήνων επιβατών από την πολωνική διαιτητική ομάδα, που μπροστά στα μάτια του εκπροσώπου της ΕΠΟ αλλά και της αστυνομίας τους έφτυσαν και κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς το μέρος τους!

Πρόκειται φυσικά για το απόλυτο φιάσκο της ελληνικής Ομοσπονδίας, που πλέον «τρέχει» για να σώσει τα ασυμμάζευτα, καθώς ακόμα και να εμφανιστούν την τελευταία στιγμή οι Πολωνοί είναι βέβαιο ότι δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στην OPAP Arena.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς