17 C
Athens

Δεκτή η πρόταση Μαρινάκη στην ΕΠΟ για να φέρνει η Super League διαιτητές elite!

Μετά τον «εξάψαλμο» του Β. Μαρινάκη στον Τάκη Μπαλτάκο, η πρόταση της Super League για ενεργή συμμετοχή στην έλευση διαιτητών elite αλλά και 1ης κατηγορίας από τα μεγάλα πρωταθλήματα έγινε δεκτή από την ΕΠΟ

Αυτό που οι καλοθελητές της εξυγίανσης αποκαλούν «καλύτερο πρωτάθλημα της τελευταίας δεκαετίας» στην πραγματικότητα είναι ένα από τα πιο αλλοιωμένα όλων των εποχών. Και παρότι η σφαγή του Ολυμπιακού στην OPAP Arena πέρασε στα ψιλά λόγω της νίκης των πρωταθλητών, δεν συνέβη το ίδιο μετά τα χθεσινά όργια, ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μετά το «ντου» που έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ΕΠΟ και τον εξάψαλμο που ακολούθησε στον Τάκη Μπαλτάκο, προέκυψε συμφωνία για άδειασμα του Στιβ Μπένετ και ανάληψη πρωτοβουλίας από πλευράς Super League σε συνεργασία με την ΕΠΟ για την έλευση διαιτητή elite και 1ης κατηγορίας από τα 6 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

«Ντου» στα γραφεία της ΕΠΟ ο Β. Μαρινάκης και «εξάψαλμος» σε Μπαλτάκο για τις συνεχείς αλλοιώσεις

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της Super League

«Ο Πρόεδρος της Super League κ. Ευάγγελος Μαρινάκης είχε συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο, στον οποίο εξέφρασε την έντονη δυσφορία των ομάδων της Super League για την διαιτησία της 1ης αγωνιστικής των Stoiximan Super League Playoffs, αλλά και το γεγονός ότι η ΚΕΔ/ΕΠΟ δεν μπορεί να προσκαλέσει και να ορίσει UEFA Elite διαιτητές.

Τονίστηκε ότι ο τρόπος λειτουργίας του κ. Μπένετ δεν είναι πλέον ανεκτός.

Ο κ. Μαρινάκης πρότεινε και η ΕΠΟ έκανε δεκτό το να αναλάβει, σε συνεργασία με την ΕΠΟ, να φέρει η Super League ελίτ διαιτητές για τα ντέρμπι και διαιτητές 1ης κατηγορίας απο τα 6 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αρχίζουν άμεσα οι διαδικασίες για να υλοποιηθεί η συγκεκριμένη συμφωνία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς