21.4 C
Athens

«Ντου» στα γραφεία της ΕΠΟ ο Β. Μαρινάκης και «εξάψαλμος» σε Μπαλτάκο για τις συνεχείς αλλοιώσεις

Την ευκαιρία να τα... ακούσει για τα καλά είχε ο Τάκης Μπαλτάκος, μετά την αιφνιδιαστική επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στα γραφεία της ΕΠΟ

Τα γραφεία της ΕΠΟ επισκέφθηκε μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, προκειμένου να μιλήσει σε έντονο ύφος στον Τάκη Μπαλτάκο.

Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του, με τα πράγματα όμως να μην εκτυλίσσονται και με τον καλύτερο τρόπο, αφού στο προσκήνιο έρχονται και πάλι οι διαιτησίες αλλά και οι αποφάσεις που παίρνει για τους ορισμούς ο Στιβ Μπένετ. Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής, παρά τα αλλεπάλληλα αιτήματα του Ολυμπιακού για ελίτ διαιτητές, ανέφερε μέσω της πρόσφατης ανακοίνωσης της ΚΕΔ πως η διαθεσιμότητα τους είναι περιορισμένη.

Μετά και την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ που έριξε κι άλλο λάδι στη φωτιά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε μαζί με τον Κώστα Καραπαπά τα γραφεία της ΕΠΟ και ζήτησε συνάντηση με τον Τάκη Μπαλτάκο.

Την ώρα που έφθασαν οι δύο άνδρες ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν ήταν στα γραφεία και χρειάστηκε να περιμένουν περίπου μισή ώρα μέχρι να εμφανιστεί. Οι πληροφορίες λένε πως ο κύριος Μπαλτάκος τα άκουσε για τα καλά, ωστόσο είναι άγνωστο αν το αυτί του θα ιδρώσει αυτή τη φορά, ποντάροντας στις «πλάτες» που τον στηρίζουν από την πρώτη μέρα που ακούστηκε το όνομά του για την προεδρία της Ομοσπονδίας…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς