21.2 C
Athens

Τσατάλης: Πίσω από το αφήγημα της εύνοιας στην ΑΕΚ είναι ο Ολυμπιακός (vid)

Ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου της ΑΕΚ κατέληξε στο συμπέρασμα πως πίσω από τις διαμαρτυρίες για τη σκανδαλώδη εύνοια της ομάδας του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Ολυμπιακός

Είναι γεγονός πως τα γραφεία Τύπου και Επικοινωνίας των μεγάλων ΠΑΕ στελεχώνονται κατά βάση από λαμπρά μυαλά. Στην κατηγορία των λαμπρών μυαλών συγκαταλέγεται και ο γνωστός δημοσιογράφος Τάσος Τσατάλης, ο οποίος πλέον δίνει επισήμως τον αγώνα του για λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Ένωσης είχε πράγματα να πει στο facebook μετά το χθεσινό ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, για το οποίο οι Πράσινοι έχουν κάθε λόγο να διαμαρτύρονται. Επί της ουσίας, η ΑΕΚ πήρε μια… άτυπη ρεβάνς για τη σφαγή του πρώτου γύρου στη Λεωφόρο, εκεί όπου η πιο ευνοημένη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος (ΠΑΟ) ευνοήθηκε σκανδαλωδώς υπέρ της δεύτερης πιο ευνοημένης (ΑΕΚ).

Γκολ του Αστέρα, αλλά φάουλ στον Χατζισαφί: Ποιος μπορεί να πάρει στα σοβαρά τους ανθρώπους της ΑΕΚ; (vid)

Σύμφωνα με το λαμπρό μυαλό του Τάσου Τσατάλη λοιπόν, δεν υπήρξε κανένα θέμα εύνοιας της ΑΕΚ στο κυριακάτικο αθηναϊκό ντέρμπι. Ούτε λίγο ούτε πολύ, όλη η κουβέντα ξεκίνησε από τον… Ολυμπιακό, ο οποίος «υπηρετεί το αφήγημα για εύνοια της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟ»!

Αν δεν μας πιστεύετε, διαβάστε και μόνοι σας…

«Οι δύο πιο κανονικοί τηλεκριτικοί διαιτησίας συμφωνούν πως δεν υπάρχει κανένα πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στην φάση του Χατζισαφί. Και φυσικά δεν υπάρχει.

Ο ένας από τους δύο λέει πως δεν υπάρχει κάρτα στο χέρι του Άμραμπατ. Στην πραγματικότητα λοιπόν μένει αυτή ως η μόνη συζητήσιμη απόφαση από αυτές στις οποίες πάνε να μας βγάλουν ευνοημένους. Σε ματς που χωρίς χρήση VAR άλλαξε απόφαση ο διαιτητής για πέναλτι υπέρ μας. Από την κατηγορία των πέναλτι που έχουν δοθεί με την σέσουλα μέσω VAR φέτος υπέρ των αντιπάλων μας.

 

Παρόλα αυτά και τα πρωτοσέλιδα σήμερα, ποικίλης προελεύσεως μάλιστα, μας θέλουν σούπερ ευνοημένους. Οι ίδιοι που είδαν μια χαρά τον Καμπάκοφ, δεν παρατήρησαν τίποτα περίεργο με τον Νορβηγό στην Τούμπα και πάει λέγοντας…

Μια που το έφερε η κουβέντα πολύ θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος πως είναι επιθετικό φάουλ του Σιμάνσκι, αλλά δεν ήταν αυτό στον Χατζισαφί στη φάση του πρώτου από τα δύο πέναλτι – φαντάσματα στην Λεωφόρο.

Τέλος, το γεγονός πως σύσσωμη η επικοινωνία του ΟΣΦΠ υπηρετεί το αφήγημα για εύνοια της ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό, τα λέει όλα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς