17.6 C
Athens

Επέστρεψαν στην Αθήνα ο «χρυσός» Τεντόγλου και οι «ασημένιοι» Καραλής και Ανδρικόπουλος

Η ελληνική αποστολή επέστρεψε από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης με τρία μετάλλια στις αποσκευές της

Στην Αθήνα επέστρεψε η ελληνική αποστολή μετά το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού Στίβου στην Κωνσταντινούπολη, όπου η χώρα μας κατέκτησε τρία μετάλλια με τους Μίλτο Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλή και Νίκο Ανδρικόπουλο.

Το αγόρι που δεν έχει μάθει να σιωπά: Η ιστορία του Καραλή άξιζε το happy ending

Το τριήμερο 3 με 5 Μαρτίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για την ελληνική αποστολή, η οποία επέστρεψε με τρία μετάλλια στις αποσκευές της.

Ο Μίλτος Τεντόγλου επέστρεψε με το χρυσό στο μήκος, κάτι που κατάφερε να κάνει για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέκτησε το πρώτο του μετάλλιο σε διοργάνωση ανδρών, παίρνοντας το ασημένιο στο επί κοντώ, ενώ ο Νίκος Ανδρικόπουλος πανηγύρισε επίσης το ασημένιο στο τριπλούν.

Οι συγκεκριμένοι αθλητές όπως και όλη η ελληνική αποστολή, επέστρεψαν το μεσημέρι της Δευτέρας (6/3) στην Αθήνα και γνώρισαν την αποθέωση.

«Είμαι περήφανος γι’ αυτό που κατάφερα εγώ κι ο προπονητής μου. Δουλεύουμε σκληρά γι’ αυτούς τους αγώνες. Εγώ είμαι αθλητής αγώνων, μου αρέσουν πολύ τα μετάλλια, οι επιδόσεις και πάντα κυνηγάω το καλύτερο δυνατό. Συγχαρητήρια και στα 19 παιδιά της αποστολής, όλα έκαναν φανταστικό αγώνα και πήραμε δύο ακόμη μετάλλια», δήλωσε μετά την άφιξή του στο «Ελ. Βενιζέλος» ο Τεντόγλου και πρόσθεσε:

«Τώρα ο στόχος μου ήταν 8,50μ., το έχω ξανακάνει. Θέλω το καλοκαίρι να κάνω 8,60μ. ή και 8,70μ. Ελπίζω να το καταφέρω. Οι καλοί και πολλοί αγώνες μαζί με τη σταθερότητα χτίζουν τη φόρμα σου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Το πιο σημαντικό είναι πως είμαι υγιής και δεν έχω τραυματισμούς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς