17.7 C
Athens

Καραπαπάς: Να μη μιλάμε για εξυγίανση όταν σφάζουν συστηματικά τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας

Ανάρτηση με σπόντες προς την κυβέρνηση και τους «εξυγιαντές» του πρωταθλήματος από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που ξέσπασε για μία ακόμη κάκιστη διαιτησία εις βάρος των Πειραιωτών σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Οι εντονότατες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Ολυμπιακού για την απόφαση του Πινέιρο να ακυρώσει το γκολ του Βρουσάι στο 89′ δεν περιορίστηκαν μονάχα στον αγωνιστικό χώρο. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζει το φετινό πρωτάθλημα «ένα από τα πιο αλλοιωμένα και ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα όλων των εποχών», τονίζοντας πως «το γνωρίζουν όλοι εκτός ίσως από την ελληνική κυβέρνηση».

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Ένα από τα πιο ξεφτιλισμένα πρωταθλήματα, το γνωρίζουν όλοι εκτός από την ελληνική κυβέρνηση

Η τελευταία φράση δεν προέκυψε τυχαία, αφού ήρθε μόλις μια μέρα μετά την τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη σε ρ/σ των Τρικάλων που θεωρεί ότι «έχουν γίνει σημαντικά βήματα στην εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Από αυτή την ατάκα του Έλληνα πρωθυπουργού «πιάστηκε» και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, που σχολίασε με νόημα και μετά τα όσα έγιναν (και) στο χθεσινό ντέρμπι ότι «δεν πρέπει να μιλάμε για εξυγίανση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όταν συστηματικά σφάζουν τη μεγαλύτερη και λαοφιλέστερη ομάδα της χώρας».

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«Επίσης καλό θα είναι οι επικοινωνιολόγοι των πολιτικών ταγών αυτής της χώρας να τους εξηγήσουν ότι καλές οι φιλίες και οι «στηρίξεις» αλλά όταν ΣΦΑΖΟΥΝ τη μεγαλύτερη και λαοφιλέστερη ομάδα της χώρας ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ καλό θα είναι να μη μιλάμε για πρόοδο και εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου…».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς