22.5 C
Athens

Με Τερζή η επόμενη μέρα του Άρη, παρουσία Καρυπίδη η έκτακτη προπόνηση της Κυριακής

Στον Τόλη Τερζή δίνει -ξανά- τα κλειδιά ο Θόδωρος Καρυπίδης στον Άρη, με τον Έλληνα τεχνικό να ζει ένα «ντεζαβού» με την περσινή χρονιά όταν στη θέση του Άλαν Πάρντιου βρισκόταν ο Άκης Μάντζιος

Ο Άρης για άλλη μία χρονιά, όπως και πέρυσι τέτοιο καιρό, προχωρά σε αλλαγή του προπονητή του, με τον Άλαν Πάρντιου να «πληρώνει» το μάρμαρο για τις μαζεμένες αποτυχίες το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα την ήττα από τον ουραγό Ιωνικό (1-0) στη Νίκαια.

Ο Άγγλος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τους Κιτρίνους, όπως διαβάσατε από το βράδυ του Σαββάτου στον ΑΘΛΟ, κάτι που εντός της ημέρας (5/2) αναμένεται να γίνει κι επίσημο. Μένει να φανεί ο τρόπος, με το πιο πιθανό σενάριο να είναι αυτό της απόλυσης, καθώς ο Βρετανός κόουτς θέλει να διεκδικήσει την αποζημίωση που προβλεπόταν στο συμβόλαιό του.

Η επόμενη ημέρα βρίσκει ξανά τον Τόλη Τερζή, τον άνθρωπο των ειδικών αποστολών της ομάδας, στη θέση του υπηρεσιακού τεχνικού, με τις πιθανότητες να συνεχίσει οδηγήσει αυτός τους Θεσσαλονικείς μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν να είναι αρκετές και ρεαλιστικές. Πάντως, δεδομένα θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την επόμενη Κυριακή.

Σημειώνεται επίσης ότι μετά το χθεσινό κάζο στη Νεάπολη και τις όλες εξελίξεις με Πάρντιου, το διήμερο ρεπό που είχε δοθεί από τον Άγγλο τεχνικό στους πρώην παίκτες του, αναστέλλεται, με απόφαση Καρυπίδη.

Ο ισχυρός άνδρας των Κιτρίνων θα δώσει το «παρών» σήμερα Κυριακή στο Νέο Ρύσιο, στην πρώτη προπόνηση με τον Τόλη Τερζή ως πρώτο προπονητή και αναμένεται να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές ώστε να τους αφυπνίσει για τη δύσκολη συνέχεια, που φέρνει τον Άρη σε δύσκολη θέση, ακόμα και για την παρουσία του στα πλέι οφ…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς