18.4 C
Athens

Τέλος από τον Άρη ο Πάρντιου!

Ο Άλαν Πάρντιου αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Άρη μετά την ήττα από τον ουραγό Ιωνικό, με τον Θοδωρή Καρυπίδη να προχωρά στην απομάκρυνση του Άγγλου και να δίνει τα κλειδιά στον Τόλη Τερζή

Οριστικό είναι πλέον το «διαζύγιο» του Άρη με τον Άλαν Πάρντιου.

Ο Βρετανός τεχνικός δεν κατάφερε να περάσει τη φιλοσοφία του στις τάξεις των Κιτρίνων και ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά το νέο στραπάτσο από τον Ιωνικό αποφάσισε να τον «τελειώσει» από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, δίνοντας τα κλειδιά του πρώτου προπονητή στον Τόλη Τερζή (τον άνθρωπο των ειδικών αποστολών της ομάδας), πιθανότατα μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Οι Κίτρινοι δεν είχαν πείσει παρότι υπάρχει η δικαιολογία των απουσιών κι έμειναν για τρίτο σερί ματς στο μηδέν στην επίθεση γνωρίζοντας την τρίτη σερί ήττα σε όλες τις διοργανώσεις (η μία ήταν ο αποκλεισμός στο Κύπελλο).

Κάπως έτσι τόσο ο Βόλος όσο και ο Ατρόμητος μπορούν να μειώσουν τη διαφορά από τον πέμπτο Άρη του οποίου η παρουσία στην 6άδα παραμένει επισφαλής με πέντε αναμετρήσεις να απομένουν στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος (η επόμενη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό).

Ο Άγγλος ανέλαβε τα ηνία του Άρη τον Σεπτέμβρη και σε 21 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 9 νίκες, 3 ισοπαλίες και 9 ήττες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς