17 C
Athens

Άρης: Υπογράφει ως ελεύθερο τον Χαλίλοβιτς, πάει για το καλοκαίρι του Ζαμόρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του athlosnews, ο Άλεν Χαλίλοβιτς βρίσκεται με τη βαλίτσα στο χέρι για τη Θεσσαλονίκη, τη στιγμή που οι Κίτρινοι εξετάζουν 1-2 ακόμη περιπτώσεις για την ενίσχυσή τους - Τι ισχύει για τον Κοσταρικανό, Αλβάρο Ζαμόρα

Τις τελευταίες… πινελιές στο ρόστερ του προσθέτει ο Άρης, με τους Κίτρινους να ψάχνονται για την ενίσχυσή τους σε θέσεις που δημιουργήθηκαν κενά, ιδιαίτερα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μανού Γκαρθία (χάνει την υπόλοιπη σεζόν) και την πώληση Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό.

Ο Λούκας Ρουπ ήταν ο πρώτος, με τον Γερμανό επιτελικό μέσο να ανακοινώνεται τη Δευτέρα (30/1) με συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν κι αναμένεται να ακολουθήσει ο Άλεν Χαλίλοβιτς, που θα μείνει εντός της ημέρας ελεύθερος από τη Ριέκα, όντας με τη βαλίτσα στο χέρι για Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης τα έχει βρει σε όλα με τον παίκτη και από τη στιγμή που προχωρά η αποδέσμευσή του από την κροατική ομάδα, ανοίγει ο δρόμος για τη μεταγραφή του στους Θεσσαλονικείς, με συμβόλαιο πιθανότατα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, σύμφωνα με πληροφορίες του athlosnews. 

Άρης: Προχωρημένο του Χαλίλοβιτς, σε αναμονή και η δεύτερη περίπτωση για τα εξτρέμ

Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς δείχνουν πρόθυμοι να κινηθούν για 1-2 ακόμη περιπτώσεις, ακόμα κι αν αφορούν συμφωνία για το προσεχές καλοκαίρι. Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή του 20χρονου Κοσταρικανού εξτρέμ Αλβάρο Ζαμόρα, που αγωνίζεται στην Ντεπορτίβο Σαπρίσα της πατρίδας του.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή στα πρότυπα της επένδυσης με Πάλμα, τον οποίο ο Άρης εξετάζει από τις αρχές του Γενάρη και το πιο πιθανό είναι να τον «κλείσει» από τώρα για το καλοκαίρι, ακόμα και με αγορά.

Η συγκεκριμένη πληροφορία επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του νεαρού ποδοσφαιριστή και μένει να φανεί αν θα γίνει η ανατροπή μέχρι το φινάλε των μεταγραφών στην Ελλάδα (31/1, 00:00) και ο Ζαμόρα πάρει… πρόωρα το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς