19.1 C
Athens

Άρης: Προχωρημένο του Χαλίλοβιτς, σε αναμονή και η δεύτερη περίπτωση για τα εξτρέμ

Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Ριέκα ώστε να αποκτήσει τον Άλεν Χαλίλοβιτς βρίσκεται ο Άρης.

Μετά την παραχώρηση του Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό, ο Άρης ψάχνεται ώστε να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και φαίνεται πως έχει καταλήξει στην περίπτωση του Άλεν Χαλίλοβιτς που ανήκει στη Ριέκα.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός είναι ο πρώτος στόχος των Κιτρίνων, που διαπραγματεύονται με τη Ριέκα για να τον αποκτήσουν άμεσα είτε με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι (με οψιόν αγοράς), είτε ως ελεύθερο.

Συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχει ακόμη, καθώς αν και οι Κροάτες δεν θέλουν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή, πιέζουν ώστε να καρπωθούν όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερο deal.

Παράλληλα γίνονται συζητήσεις ακόμη και για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή από τώρα με μεταγραφή, αλλά σε αυτή την περίπτωση ο Άρης θα πρέπει να βγάλει από τα ταμεία του 750.000 ευρώ, ενώ ένα ακόμη σενάριο -και το πιο πιθανό- είναι ο ποδοσφαιριστής να μείνει άμεσα ελεύθερος και οι Κίτρινοι να τον κάνουν δικό τους χωρίς να πρέπει να καταλήξουν σε συμφωνία με τους Κροάτες.

Οι Θεσσαλονικείς παλεύουν για τη συμφωνία, ενώ έχουν σε αναμονή και μία περίπτωση ποδοσφαιριστή από τη Λατινική Αμερική, που η εξέλιξη της θα εξαρτηθεί από την τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων με τη Ριέκα.

Ο Χαλίλοβιτς είχε αποκτηθεί από την Μπαρτσελόνα το 2014, η οποία είχε βγάλει 5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της για να τον κάνει δικό της από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το καλοκαίρι του 2015 δόθηκε δανεικός στην Σπόρτινγκ Χιχόν και το αμέσως επόμενο το Αμβούργο τον έκανε δικό του με πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Η γερμανική ομάδα τον έδωσε με τη σειρά της δανεικό στην Λας Πάλμας και το καλοκαίρι του 2018 τον απέκτησε η Μίλαν ως ελεύθερο. Από τότε άλλαξε αρκετές ομάδες περνώντας και από την Αγγλία, μέχρι να τον αποκτήσει το φετινό καλοκαίρι η Ριέκα, με την οποία έχει καταγράψει 11 συμμετοχές και έχει πετύχει 1 γκολ.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς