19.9 C
Athens

Ρεάλ – Ατλέτικο 3-1: Το απόλυτο αφεντικό της Μαδρίτης πέρασε στους «4» του Κυπέλλου με ανατροπή στην παράταση! (vid)

Η Ατλέτικο προηγήθηκε αλλά στη συνέχεια δεν μπήκε στη διαδικασία να διεκδικήσει κάτι παραπάνω και όταν οι παίκτες του Αντσελότι ισοφάρισαν στο 79', ήταν μαθηματικά βέβαιο πως εκείνοι θα έπαιρναν το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Copa del Rey

Της έδειξε ξανά ποιος είναι το αφεντικό! Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε στην παράταση το ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Σαντιάγο Μπερναμπέου (3-1) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας όπου βρίσκονται ήδη Μπαρτσελόνα, Οσασούνα και Μπιλμπάο.

 

Οι Ροχιμπλάνκος βρήκαν το γρήγορο γκολ και… επαναπαύτηκαν όπως συνηθίζουν. Κάτι τέτοιο δεν νοείται να το κάνεις κόντρα στη Ρεάλ και το κατάλαβαν με τον άσχημο τρόπο.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες – ως μηδαμινές ευκαιρίες – η Ατλέτικο προηγήθηκε στο 19′ με μια υπέροχη συνεργασία που είχε τελικό αποδέκτη τον Άλβαρο Μοράτα στο γύρισμα του Μολίνα από τα δεξιά. Ο Ισπανός φορ σε άδεια εστία δεν θα μπορούσε να το χάσει κι έκανε εύκολα το 0-1.

 

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έφτιαξε τις μεγάλες ευκαιρίες αλλά κατάφερε στο 79′ μετά από μια εξαιρετική σόλο προσπάθεια και ένα τρομερό πλασέ με το εξωτερικό του Ροντρίγκο να ισοφαρίσει και εν τέλει να οδηγήσει το ματς στην παράταση.

Εκεί ασφαλώς μίλησε και η κλάση του τεράστιου Καρίμ Μπενζεμά που σκόραρε στην παράταση για το 2-1 και δεν άφησε άλλα περιθώρια στην Ατλέτικο.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σάβιτς, ο Κουρτουά σταμάτησε σε τετ α τετ τον Ντεπάι (από πλάγια θέση) και στις καθυστερήσεις του δευτέρου μέρους της παράτασης ο Βινίσιους με κούρσα και ατομική ενέργεια από τα αριστερά εκτέλεσε τον Όμπλακ για το 3-1.

 

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Αντσελότι): Κουρτουά, Νάτσο (115′ Οντριοθόλα), Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Μεντί (44′ Θεμπάγιος), Μόντριτς, Καμαβινγκά, Κρόος (74′ Ασένσιο), Βαλβέρδε (69′ Ροντρίγκο / 115′ Μάριο Μαρτίν), Μπενζεμά, Βινίσιους

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Σιμεόνε): Όμπλακ, Μολίνα, Σάβιτς, Ερμόσο, Ρεϊνίλντο, Κόκε (83′ Σαούλ), Ντε Πάουλ (83′ Κοντογκμπιά), Λεμάρ (74′ Καράσκο), Γκριεζμάν (91′ Μπάριος), Κορέα (74′ Ντεπάι), Μοράτα (63′ Βίτσελ)

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ «4» ΤΟΥ COPA DEL REY

  • Μπαρτσελόνα
  • Οσασούνα
  • Μπιλμπάο
  • Ρεάλ Μαδρίτης

COPA DEL REY: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΩΝ «8»

Τετάρτη 25/1

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-0 (52′ Ντεμπελέ)

Οσασούνα – Σεβίλλη 2-1 παρ. (71′ Άβιλα, 99′ Εζαλζουλί / 90+4′ Ελ Νεσίρι)

Πέμπτη 26/1

Βαλένθια – Μπιλμπάο 1-3 (43′ Ντε Μάρκος αυτ. / 35′ Μουνιαΐν, 45′ Νίκο Γουίλιαμς, 74′ πεν. Βέσγα)

Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-1 παρ. (79′ Ροντρίγκο, 104′ Μπενζεμά, 120+2′ Βινίσιους / 19′ Μοράτα)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς