16.1 C
Athens

Ο Κυριάκος απάντησε σε Καραλή για Λουτσέσκου: «Κατηγορεί κάποιον που του έχει κλείσει πολλάκις το σπίτι»

Η δικέφαλη κόντρα συνεχίζεται με τον Κυριάκο Κυριάκο να απαντά στον Γιάννη Καραλή που απάντησε στον Λουτσέσκου για την μπηχτή «ομάδες που είναι 25 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα»

Δεν έμειναν αναπάντητα τα όσα είπε ο Γιάννης Καραλής για τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Κυριάκος Κυριάκος σήκωσε ασπίδα προστασίας στον προπονητή του ΠΑΟΚ και απάντησε στην ανάρτηση που έκανε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου άφησε ξεκάθαρες υπόνοιες για την Ένωση στις δηλώσεις που έκανε χθες (22/1) μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, αφού σιγά – σιγά έχουν αρχίσει να εμπλέκονται όλο και περισσότεροι πρωταγωνιστές.

Ο Γιάννης Καραλής έκανε την αρχή με ανάρτηση του, στην οποία έκανε αναφορές στην… ψυχιατρική, ρίχνοντας ξεκάθαρο καρφί προς τον προπονητή των Ασπρόμαυρων.

«Έδειξε» Λουτσέσκου ο Καραλής: «Ο μυθομανής έχει ανάγκη επιβεβαίωσης»

Στο παιχνίδι μετά από αυτή την ανάρτηση μπήκε και ο Κυριάκος Κυριάκος, ο οποίος υπερασπίστηκε τον προπονητή του ΠΑΟΚ και ανέφερε πως ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΑΕΚ «κατηγορεί κάποιον που του έχει κλείσει πολλάκις το σπίτι».

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

«Η αξία της άποψης δεν μετριέται από το πόσοι συμφωνούν μαζί σου, αλλά από την αδυναμία όσων διαφωνούν να βρουν ένα έστω κανονικό επιχείρημα εναντίον σου.

ΥΓ. Πως λέγεται κάποιος που χρειάζεται να γκουγκλάρεις για να θυμηθείς πού δουλεύει, που κατηγορεί έναν προπονητή που ‘του χει κλείσει πολλάκις το σπίτι πως ψάχνει τρικ για να γίνει το… επίκεντρο της προσοχής, μετά από μια ακόμη εμφατική εκτός έδρας νίκη σε ντέρμπι;

Θα μας ψοφήσετε, ρε σατανάδες»!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς